Bose SoundLink Micro Bluetooth® Speaker

Verkocht vanaf 2017 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Slechte geluidskwaliteit van het product.

Als uw product vervormd, gekraakt, statisch, ruis of onverwachte slechte geluidskwaliteit vertoont:

Controleer of er productupdates beschikbaar zijn en installeer deze.

Met productupdates blijft uw product optimaal functioneren. Voer de Bose Updater uit om te bepalen of er een update beschikbaar is. De updater zal u laten weten of uw product al up-to-date is of dat er een update beschikbaar is. Zie de software of firmware van uw product bijwerkenvoor meer informatie.

Bepaal of het probleem specifiek verband houdt met de basprestaties.

Zet het volume van het aangesloten apparaat hoger.

Stel het apparaatvolume eto in op 90–100% om een sterk signaal naar uw product te sturen. Gebruik vervolgens uw product om het volumeniveau aan te passen.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Probeer een andere app.

Als het probleem zich alleen voordoet met een bepaalde app, heeft dit waarschijnlijk te maken met de app- of app-instellingen.

Start het Bluetooth®-apparaat opnieuw op.

Elektronica moet soms worden gereset om kleine problemen te verhelpen. Dit wordt meestal gedaan door het apparaat uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen.

Controleer de EQ-instellingen op uw Bluetooth®-apparaat.

De equalizerinstellingen van uw Bluetooth-apparaat kunnen het geluid beïnvloeden. Probeer op het apparaat de EQ in te stellen op „OFF” (uit) of „Flat” (vlak) en alle andere aanpassingen voor het afspelen van geluid uit te schakelen (bijv. luidheid, compressie, galm, enz.). Deze instellingen worden meestal gevonden in de audio-instellingen van het apparaat of in de instellingen van de app die wordt gebruikt om audio af te spelen.

Als u via Bluetooth® verbinding maakt met een Windows-computer, zorg er dan voor dat het Stereo-audioprofiel is geselecteerd.

Klik op uw Windows-computer op het luidsprekerpictogram rechtsonder om de volumeschuifregelaar weer te geven. Klik op ^ boven de volumeschuifregelaar om een lijst met beschikbare audioapparaten weer te geven. (Tip: Als uw Bluetooth-product niet is verbonden, wordt de ^ mogelijk niet weergegeven.) Uw product wordt twee keer weergegeven: Één keer met stereo of A2DP ernaast en één keer met handsfree of HSP ernaast. Selecteer de vermelding Stereo voor een volledige audiokwaliteit .

Probeer een ander audioapparaat aan te sluiten.

Sluit, indien beschikbaar, anothe raudi odevic aan via de sam -ecables en -verbinding om te bepalen of het probleem te maken heeft met het eerste apparaat of de instellingen ervan.

Zorg ervoor dat uw product zich binnen 33 meter (10 ft) van het Bluetooth®-apparaat bevindt.

Het Bluetooth-bereik is ongeveer 33 m (10 inch). Dit bereik kan worden verkleind door obstakels (bijv. Muren, deuren, zakken, Bluetooth-apparaten in de buurt, enz.). Probeer het apparaat en het product dichter bij elkaar te brengen.

Controleer op storingsbronnen.

De elektronica kan interferentie van andere elektronica die op hetzelfde stroomcircuit is aangesloten of die in de buurt is aangesloten, opvangen. Probeer het netsnoer los te koppelen van dergelijke elektronische apparaten in de buurt (bijv. Laptop/telefoon oplader, TV, Kabel-box, seizoensgebonden verlichting, magnetron, enz.). Als het probleem is opgelost, probeert u het apparaat of uw product aan te sluiten op een ander stroomcircuit of verder weg.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.