Bose S1 Pro Portable Bluetooth® Speaker System

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Slechte geluidskwaliteit van het product.

Als uw product vervormd, gekraakt, statisch, ruis of onverwachte slechte geluidskwaliteit vertoont:

Zorg ervoor dat het systeem goed is ingesteld en dat alle aansluitingen goed vastzitten.

Een aansluiting kan losgeraakt zijn of verkeerd aangesloten zijn. Zie  uw product instellenvoor meer informatie.

Zorg ervoor dat de luidspreker goed is gericht op de luisterzone.

Bovendien zit er onder op de luidspreker een adapter voor een luidsprekerstatief van 35 mm.

Bepaal of het probleem specifiek verband houdt met de basprestaties.

Zet het volume van het aangesloten apparaat hoger.

Stel het apparaatvolume eto in op 90–100% om een sterk signaal naar uw product te sturen. Gebruik vervolgens uw product om het volumeniveau aan te passen.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Controleer de EQ-instellingen op uw Bluetooth®-apparaat.

De equalizerinstellingen van uw Bluetooth-apparaat kunnen het geluid beïnvloeden. Probeer op het apparaat de EQ in te stellen op „OFF” (uit) of „Flat” (vlak) en alle andere aanpassingen voor het afspelen van geluid uit te schakelen (bijv. luidheid, compressie, galm, enz.). Deze instellingen worden meestal gevonden in de audio-instellingen van het apparaat of in de instellingen van de app die wordt gebruikt om audio af te spelen.

Sluit een andere audiobron aan.

Een andere audiobron aangesloten om te bepalen of het probleem te maken heeft met de bron: I faudio wordt naar uw systeem gestuurd vanuit een microfoon, probeer een andere microfoon; als een instrument is aangesloten, probeer dan een ander instrument.

Probeer een andere uitgang op de mixer of audiobron.

Ik fthe audi osource ha smore dan op eoutput (d.w.z. een mixer met hoofd- en hulpuitgangen), sluit t oanther-uitgang met dezelfde kabels aan om te bepalen of de uitgang het probleem is.

Vervang de ingangskabels.

Probeer andere ingangskabels met dezelfde bron en hetzelfde kanaal. Als dit het probleem oplost, zijn de originele kabels mogelijk defect.

Er kan een licht knallend geluid hoorbaar zijn wanneer u de stand van de EQ-schakelaar wijzigt.

Het is normaal dat u een licht knallend geluid uit uw systeem hoort wanneer u de stand van de EQ-schakelaar wijzigt.

Controleer op storingsbronnen.

De elektronica kan interferentie van andere elektronica die op hetzelfde stroomcircuit is aangesloten of die in de buurt is aangesloten, opvangen. Probeer het netsnoer los te koppelen van dergelijke elektronische apparaten in de buurt (bijv. Laptop/telefoon oplader, TV, Kabel-box, seizoensgebonden verlichting, magnetron, enz.). Als het probleem is opgelost, probeert u het apparaat of uw product aan te sluiten op een ander stroomcircuit of verder weg.

Gebruik een High Pass-filter als u zware bastonen wilt afspelen bij een hoog volume.

Wanneer u lou daudio met veel lage frequenties afspeelt, kan het systeem basgeluid (onderbroken/vervormd geluid) horen. In dergelijke situaties wordt het toevoegen van een High Pass-filter met een reductie van 24-48 dB bij 70 Hz aanbevolen om de bas die door het systeem wordt verwerkt te verminderen.

Probeer een andere luidspreker of een ander geluidssysteem.

Sluit indien beschikbaar een aan op een andere luidspreker met voeding om te bepalen of het probleem te maken heeft met de audi -obron of de aansluitkabels.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.