QuietComfort® 25 Noise Cancelling™ headphones – Samsung- en Android™-apparaten

Verkocht vanaf 2015 tot 2018

NIET JOUW PRODUCT?
Help ons de beste ondersteuning te bieden door hieronder je product te registreren
Select your product
Product image
ONDERSTEUNINGSOPTIES VOOR
Loading
ZOEKEN
Typ een zoekterm in het bovenstaande veld.
Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Stil, onderbroken of slechte geluidskwaliteit uit één luidspreker

Als een van de luidsprekers in uw product in- en uitvalt, een laag volume heeft of een slechte geluidskwaliteit produceert, probeert u het volgende:

Zorg ervoor dat de openingen van de hoofdtelefoon schoon zijn en vrij van vuil.

Controleer op verstoppingen in het mesh-rooster van de hoofdtelefoon en de opening van de hoofdtelefoon. Overmatig vuil kan leiden tot een lage geluidskwaliteit, slechte geluidskwaliteit of ontbrekende audiokanalen.

Hoort u statische of vervormde audio in rumoerige omgevingen?

Als het geluid vervormd is in luide omgevingen zoals bouwzones of tijdens het opstijgen in een vliegtuig, zie dan een krakend geluid in rumoerige omgevingen.

Probeer een andere app.

Als het probleem zich alleen voordoet met een bepaalde app, heeft dit waarschijnlijk te maken met de app- of app-instellingen.

Controleer de staat van de hoofdtelefoonkabel.

Als de stekker of een deel van de kabel voor uw hoofdtelefoon beschadigd is, kunt u de kabel vervangen.

Als deze zijn aangesloten, kunt u adapters of verlengkabels overslaan.

Als uw product met een verlengkabel of adapter op het apparaat is aangesloten, koppelt u de verlengkabel of adapter los om te bepalen of het probleem hiermee te maken heeft.

Verwijder het apparaat uit een hoes of beschermhoes.

Een hoes of hoes kan ervoor zorgen dat de hoofdtelefoonaansluiting niet goed in het apparaat zit. Als u de behuizing verwijdert, is een goede aansluiting mogelijk.

Sluit een ander paar hoofdtelefoons aan.

Sluit een ander paar hoofdtelefoons aan op het audioapparaat om te bepalen of het probleem te maken heeft met het apparaat of de instellingen ervan.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.