SoundDock® digital music system

Verkocht vanaf 2004 tot 2013

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Onderbroken audio van het apparaat

Als het geluid van uw product in- en uitvalt, inconsistent wordt afgespeeld of hapert, probeer dan het volgende:

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Reset de iPod of iPhone.

Elektronica moet mogelijk van tijd tot tijd worden gereset, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Schakel de iPod of iPhone uit, schakel deze weer in en probeer het opnieuw.

Zorg ervoor dat de iPod of iPhone goed in het station is geplaatst.

Om audio te produceren en op te laden moet de iPod of iPhone goed in het station zijn geplaatst. Verwijder de kabel en plaats deze opnieuw in het station om een veilige verbinding te garanderen. Bij sommige modellen hoort u een bevestigingstoon om aan te geven dat het station goed is aangesloten.

Als er zich een hoes op uw iPod/iPhone bevindt, probeert u deze te verwijderen.

Een hoes of hoes kan ervoor zorgen dat uw apparaat niet goed kan worden aangesloten. Als u een tas gebruikt, verwijdert u deze, plaatst u het apparaat opnieuw in het station en probeert u het opnieuw.

Controleer of de iPod/iPhone werkt met een hoofdtelefoon.

Sluit een pai rof-hoofdtelefoon aan op de iPod/iPhone en controleer of het geluid naar verwachting klinkt. Als dit niet het geval is, is er een probleem met de audio-instellingen van de iPod/iPhone of iPod/iPhone.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.