Bose S1 Pro Portable Bluetooth® Speaker System

Verkocht vanaf 2018 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Uw product instellen

Leer hoe u uw product instelt, componenten aansluit en profiteert van de voordelen van alle functies.

De sytsem instellen:

In- of uitschakelen

1. Duw de aan/uit-schakelaar aan de achterkant van het systeem in de stand omhoog (aan) of in de middelste stand (uit). Gebruik de DOWN positio nvoor snelle chargin gif usain gthe optionele accessoire batterij.

Aansluitingen maken

Ingangen 1 en 2
  1. Stel de ToneMatch-schakelaar in op de aangesloten bron:
    1. Kies de middenpositie bij het aansluiten van een akoestische gitaar
    2. Kies de juiste positie wanneer u een microfoon voor spraak aansluit
    3. Kies de linker/UIT-positie wanneer u een andere bron dan een vocalmicrofoon of akoestische gitaar aansluit
  2. Sluit de bron aan met een 1/4"- of XLR-kabel
    1. Opmerking: De ingang 1 is een mono-combinatieaansluiting die geschikt is voor 1/4" TS- of XLR-stekkers
  3. Als het bronapparaat een volumeregeling heeft, zet je deze op het gewenste niveau
  4. Zet de VOLUMEKNOP van het systeem op het gewenste niveau
  5. Stel de KNOPPEN VOOR LAGE TONEN, TREBL en REVERB in op het gewenste niveau. De middelste stand van deze knoppen is neutraal

Let op de SIGNAALINDICATOR (Groen = signaal aanwezig; Rood = signaal afgekapt; uit = geen of laag signaal aanwezig)
Ingang 3
  1. Sluit een draadloze verbinding aan Bluetooth® apparaat of een bedraad audioapparaat
    Opmerking: De AUX-aansluiting en Bluetooth kan niet tegelijkertijd worden gebruikt. Als de AUX-aansluiting is aangesloten, Bluetooth is uitgeschakeld:
    • Sluit de bekabelde stere oaudio-apparaten aan op de 3.5 mm AUX-aansluiting van het systeem
    • Sluit een aan Bluetooth door de vast te houden Bluetooth Knop totdat deze wit knippert en selecteer vervolgens het Bose-systeem in de Bluetooth apparaten Bluetooth instellingen
  2. Stel het volume van het apparaat in op ongeveer 80%
  3. Zet het volume van ingang 3 van het Bose-systeem op het gewenste niveau
    Opmerking: Het apparaat en de Bose-volumeregelaars beïnvloeden het volume van het Bose-systeem. Het beste resultaat krijg je door het apparaatvolume op circa 80% te zetten en met de Bose-volumeregeling het gewenste luistervolume in te stellen.

De luidspreker plaatsen

De luidspreker kan plat verticaal worden geplaatst, naar achteren worden gekanteld/verticaal omhoog worden gekanteld of naar achteren worden gekanteld/horizontaal omhoog worden gekanteld.

Bovendien zit er onder op de luidspreker een adapter voor een luidsprekerstatief van 35 mm.

Extra luidsprekers aansluiten

Via de LINE OUT-aansluiting sluit je het apparaat aan op de aux-ingang van een ander S1 Pro system of actieve luidspreker. (Opmerking: Het LINE OUT-signaal is post-mix en mono.)

Sluit audioapparaten aan op uw product.