Bose QuietComfort® 45 Headphones

Verkocht vanaf 2021 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Uw product instellen

Leer hoe u uw product instelt, componenten aansluit en profiteert van de voordelen van alle functies.

Voeg je hoofdtelefoon toe aan de Bose Music-app.

De Bose Music-app downloaden

De gratis Bose Music-app icon hiermee kunt u uw hoofdtelefoon instellen en bedienen vanaf een mobiel apparaat, een taal voor gesproken aanwijzingen kiezen, het niveau van ruisonderdrukking aanpassen en nog veel meer. Zie de Bose Music-app downloadenvoor meer informatie.
  • Als u de app opent en wordt gevraagd om Locatieservice - of Bluetooth® -machtigingen toe te staan, moet u deze toestaan.
    Tip: Thes are use dso the app can ndetect and contro lyour product. Als u ze niet toestaat, zal de app uw product niet vinden.
  • Als je geen Bose-account hebt, tik dan op Create Accountand volg de instructies van de app.
  • Als je al een Bose-account hebt, tik je op Log i n en voer je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Voeg je rheadphones toe aan je account

1. Houd de Powe rswitch helemaal naar rechts (in de richting van het Bluetooth®-pictogram) ingedrukt en houd deze daar vast totdat het Bluetooth-lampje blauw knippert. Als u uw hoofdtelefoon draagt, hoort u „klaar om verbinding te maken”.
  2. Tik in de Bose Music-app in het scherm „My Bose” op de knop + .
  3. Selecteer hoofdtelefoon en frames
  4. Selecteer uw hoofdtelefoon en volg de instructies van de eapp.