Bose noise-masking sleepbuds™

Verkocht vanaf 2018 tot 2019

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Uw product instellen

Leer hoe u uw product instelt, componenten aansluit en profiteert van de voordelen van alle functies.

Uw slaapknoppen instellen:

Voordat je begint

De slaapknoppen zijn ontworpen om geluid en storingen te maskeren terwijl u slaapt. Hierdoor kan het zijn dat je andere geluiden, zoals alarmen, waarschuwingssystemen, mensen en huisdieren, ook niet hoort.

Een passend volume instellen

Pas volume t obalance noise masking aan met het geluid om u heen. Het volume moet hoog genoeg staan om storende geluiden te maskeren, maar niet zo hoog dat u geluiden die u wel wilt horen, ook niet meer hoort.

Stel in de Bose Sleep-app het volume in op het laagste niveau en voer dit dan geleidelijk op tot je het juiste niveau hebt bereikt. Hoe lager het volume, des te groter de kans dat je geluiden die je wel wilt horen ook hoort.

Tips om meer bewust te blijven van uw omgeving

Als je je zorgen maakt of je nog wel genoeg kunt horen als je de sleepbuds in hebt, probeer dan het volgende:

Basistips:
  • De Bose Sleep-app waarschuwt als het volume boven een bepaald niveau komt. Stel het volume onder dit niveau in om het bewustzijn te vergroten. Op basis van ons onderzoek zijn we van mening dat dit uw vermogen om geluiden in uw omgeving te horen verbetert terwijl u de slaapknoppen draagt
  • Als je niet alleen slaapt, kun je je partner vragen om je zo nodig te waarschuwen als je de sleepbuds in hebt
Geavanceerde tips:
Deze tips maken de slaapknoppen minder effectief bij het maskeren van geluid, maar vergroten uw bewustzijn van uw omgeving nog verder:
  • Doe één sleepbud in
  • Stel het huidige maskeergeluid zo in dat het na een bepaalde tijd stopt en niet de hele nacht doorspeelt. Dit doe je door in de Bose Sleep-app een slaaptimer in te stellen voor het huidige maskerende geluid

De Bose Sleep-app downloaden

Download de gratis Bose Sleep ap pvan de App Store of Google Pla yto om je slaapknoppen te bedienen, wekalarmen te beheren, maskergeluiden te selecteren en geavanceerde instellingen te configureren.

Inschakelen

1. Schuif het deksel van de oplaadcassette van u af met het Bose-logo naar u toe gericht om deze te openen
  1. Wacht tot de oplaadlampjes van de slaapknoppen langzaam wit knipperen en haal ze vervolgens uit de oplaadcassette.
    Tip: Als u ze te snel verwijdert, wordt het mogelijk dat ze niet worden ingeschakeld of geen verbinding maken met de app slaapstand.

Uitschakelen

Doe de sleepbuds in het oplaaddoosje om ze uit te schakelen. Wacht tot de oplaadlampjes van de slaapknoppen langzaam wit knipperen en sluit vervolgens de behuizing.

Verbinding maken met uw mobiele apparaat

Haal je slaapknoppen uit de oplaadcassette zodat ze worden ingeschakeld, open vervolgens de Bose Sleep-app en volg de eapp -instructies. Met de Bose Sleep-app kun je de sleepbuds bedienen, wekkers instellen, maskerende geluiden selecteren en geavanceerde instellingen configureren.

De verbinding met een mobiel apparaat verbreken

Android-gebruikers: Gebruik de Bose Sleep-app om uw apparaat los te koppelen. U kunt Bluetooth® op uw toestel ook uitschakelen om de verbinding tussen uw slaapknoppen en andere verbonden Bluetooth-apparaten te verbreken.
Apple-gebruikers: Kies in de Bluetooth -instellingen van het apparaat de slaapknoppen te vergeten. Schakel  vervolgens Bluetooth op het apparaat uit en weer in om de verbinding te verbreken.

Een mobiel apparaat opnieuw verbinden

Wanneer de slaapknoppen worden ingeschakeld, maken ze automatisch opnieuw verbinding met het meest recent verbonden apparaat (zolang Bluetooth is ingeschakeld op het apparaat en binnen bereik is).