L1 Pro32 Portable Line Array System met Sub2 Powered Bass Module

Verkocht vanaf 2020 tot nu

NIET JOUW PRODUCT?
Help ons de beste ondersteuning te bieden door hieronder je product te registreren
Select your product
Product image
ONDERSTEUNINGSOPTIES VOOR
Loading
ZOEKEN
Typ een zoekterm in het bovenstaande veld.
Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Uw product instellen

Leer hoe u uw product instelt, componenten aansluit en profiteert van de voordelen van alle functies.

Uw systeem instellen:

Opmerking: De USB-poort op uw systeem wordt alleen gebruikt voor systeemupdates.

De luidsprekers en de voedingsstandaard aansluiten

1. Plaats de onderste luidsprekerarray in de stroomstandaard, de nstevig in de  stroomstandaard
  2. Schuif de bovenste luidsprekerarray op de connector aan de bovenkant van de onderste array en druk de bovenste array stevig in de onderste array
  3. Sluit de SubMatch-kabel van de voedingsstandaard (naast de voedingsaansluiting) aan op de subMATCH IN -poort op de basmodule.

In- of uitschakelen

1. Sluit een netsnoer aan op de VOEDINGSAANSLUITING op de voedingsstandaard en op een werkend stopcontact
  2. Sluit een netsnoer aan op de VOEDINGSAANSLUITING van de basmodule en een werkend stopcontact
  3. Druk op de aan /UIT- knop op de voedingsstandaard
  4. Druk op de basmodule op de AAN/UIT -knop.

Audio aansluiten

Kanalen 1 en 2
  1. Druk op de knop ToneMatch om een voorinstelling voor de aangesloten bron te selecteren:
    1. Selecteer MIC bij het aansluiten van een vocale microfoon
    2. Selecteer INST bij het aansluiten van een akoestische gitaar
    3. Selecteer OFF (UIT) als u een andere audiobron aansluit
    4. Selecteer extra voorinstellingen met de app L1 Mix. Zie Voorinstellingen van ToneMatch selecteren voor meer informatie
  2. Gebruik de combinatieaansluiting om de audiobron aan te sluiten met een XLR-kabel of een TS- of TRS-kabel van 6.35 mm
  3. Als het bronapparaat een volumeregeling heeft, zet je deze op het gewenste niveau
  4. Als het apparaat fantoomvoeding nodig heeft, drukt u op de FANTOOMKNOP zodat het lampje erboven gaat branden
Kanaal 3
  1. Sluit een draadloos Bluetooth®-apparaat of een bekabeld audioapparaat aan
    Opmerking: De AUX -aansluitingen en de Bluetooth-ingang kunnen tegelijkertijd worden gebruikt
    • Sluit audioapparaten op lijnniveau aan op de AUX TRS-aansluitingen van 3.5 mm (1/8") of 6.4 mm (1/4")
    • Sluit een Bluetooth-apparaat aan door de Bluetooth-knop ingedrukt te houden totdat het blauw knippert. Selecteer vervolgens het Bose-systeem in het Bluetooth-menu van het apparaat waarmee u verbinding wilt maken
  2. Pas het volumeniveau van het aangesloten apparaat aan
    Tip: Voor afspeelapparaten moet het volume van het apparaat doorgaans maximaal zijn, of zo hoog als het kan, zonder vervorming

Een ToneMatch-mixer aansluiten

Gebruik de ToneMatch-poort om de installatie met een ToneMatch-mixer te vereenvoudigen. Zie een ToneMatch-mixeraansluiten voor meer informatie.

Kanaalbesturing instellen

Zie de toonregeling op uw product aanpassenvoor informatie over het aanpassen van de equalizer van het systeem of het kanaalvolume, de equalizer en de galm.

Extra luidsprekers aansluiten

Gebruik op het aansluitpaneel de LINE OUT mono XLR-aansluiting om verbinding te maken met de ingang van een andere luidspreker of een ander audioapparaat. Dit signaal van deze aansluiting is post-mix.

Algemene instellingen

Hier volgen enkele algemene instellingen voor uw L1 Pro-systeem. Selecteer een optie om een typisch aansluitschema weer te geven.

Gitaar en zang

Gitaar, vocal en Bluetooth®-apparaat

Gitaar, vocal en keyboard of backing track

Gitaar en vocal met twee L1 Pro systemen

Gitaar en vocal met S1 Pro als monitor

Gitaar en vocal met T8S mixer

Stereo-installatie voor gitaar en vocal met T4S mixer

Stereo DJ-installatie

DJ-opstelling met twee subwoofers

DJ-opstelling met twee subwoofers in de Cardioid-modus