Bose Soundbar 500

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Kan geen groep luidsprekers maken in de Bose Music-app

Gerelateerde foutcodes: C3-SC3004
Als u geen luidspreker kunt maken met andere Bos esmar -luidsprekers of geluidsbalken, of als er een foutbericht wordt weergegeven dat de groepsfunctie niet wordt ondersteund, probeert u het volgende:

Zorg ervoor dat de software van alle Bose-systemen up-to-date is.

Controleer de softwareversie van elk Bose-systeem. Als op een systeem niet de nieuwste versie wordt uitgevoerd, moet u deze bijwerken. Zie de software- of firmwareversie controleren en de software of firmware van uw product bijwerken voor meer informatie.

Controleer of de luidsprekers die je wilt groeperen allemaal kunnen worden bediend in de Bose-app.

Om luidsprekers te kunnen groeperen, moeten ze allemaal beschikbaar zijn op je Bose-account. Probeer om te controleren of dit het geval is elke luidspreker te bedienen via de app (d.w.z. het luidsprekervolume aanpassen). Als de app geen luidspreker weergeeft of aangeeft dat deze niet beschikbaar is, voegt u die luidspreker toe aan uw account. Zie voor meer informatie hetproduct instellen.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Start het apparaat met de Bose-app opnieuw op.

Elektronica moet af en toe opnieuw worden opgestart om kleine problemen te verhelpen. Dit wordt typisch gedaan door fthe devic e-completely aan te zetten en het vervolgens weer aan te zetten.

Verwijder de Bose-app en installeer deze opnieuw.

Als er een probleem is opgetreden met de eapp, verwijdert u deze van uw toestel, downloadt u een dreinstall en probeert u het opnieuw.