SoundTouch® Stereo JC series II Wi-Fi® music system

Verkocht vanaf 2014 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Geen audio van het product.

Als uw product goed lijkt te zijn ingesteld, maar geen geluid produceert, probeer dan het volgende:

Als er meer dan één Bose-systeem op het netwerk is, zorg er dan voor dat het juiste systeem is geselecteerd in de SoundTouch app.

Als je meer dan één Bose-systeem hebt, kun je het  systeemvak onder aan de app openen door naar links of rechts te vegen om een systeem te selecteren.

Controleer of de Wi-Fi-indicator ononderbroken wit brandt.

Wanneer u draadloos verbinding hebt met uw netwerk, moet het Wi-Fi-lampje aan de achterkant van de adapter ononderbroken wit branden. Als het Wi-Fi-lampje niet continu wit brandt, raadpleegt u statuslampjes en informatievan de LED-indicator. (Opmerking: Als u een bekabelde verbinding gebruikt, blijft het Wi-Fi-lampje uit.)

Controleer of er productupdates beschikbaar zijn en installeer deze.

Als u de SoundTouch app voor Mac of PC gebruikt, sluit u deze en opent u deze opnieuw.

Het opnieuw opstarten van de toepassing kan problemen met de verbinding en prestaties oplossen. Hierdoor wordt ook de SoundTouch Music Server opnieuw gestart, die wordt gebruikt voor muziekbibliotheken die zijn opgeslagen op een computer of NAS-station.

Herstel de fabrieksinstellingen van het systeem en start het instelproces opnieuw.

Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.