QuietComfort 35 wireless headphones II

Verkocht vanaf 2017 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Geen audio van het product.

Als uw product goed lijkt te zijn ingesteld, maar geen geluid produceert, probeer dan het volgende:

De Bluetooth®-functie is uitgeschakeld tijdens het opladen.

De headset begint op te laden wanneer deze is aangesloten op een oplader of een USB-aansluiting met stroomvoorziening. Tijdens het opladen is de Bluetooth-functionaliteit uitgeschakeld. Als u audio wilt afspelen van en/of Bluetooth-apparaten wilt koppelen, koppelt u de headset los van de oplader zodra deze voldoende is opgeladen.

U kunt ook naar audio luisteren terwijl u de headset oplaadt met behulp van de meegeleverde back-upaudiokabel.

Controleer of de headset is verbonden met het Bluetooth®-apparaat.

Schakel de headset in en druk vervolgens op een willekeurige knop om de  Bluetooth- en batterijlampjes niet weer te geven. Als het Bluetooth-lampje i sflashin gor niet brandt, is de headset niet aangesloten. Probeer de headset opnieuw aan te sluiten in de Bluetooth-instellingen van het apparaat . Zie  kan geen Bluetooth®-apparaat verbindenals er nog steeds geen verbinding wordt gemaakt.

Start het Bluetooth®-apparaat opnieuw op.

Elektronica moet soms worden gereset om kleine problemen te verhelpen. Dit wordt meestal gedaan door het apparaat uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen.

Zorg ervoor dat uw product zich binnen 33 meter (10 ft) van het Bluetooth®-apparaat bevindt.

Het Bluetooth-bereik is ongeveer 33 m (10 inch). Dit bereik kan worden verkleind door obstakels (bijv. Muren, deuren, zakken, Bluetooth-apparaten in de buurt, enz.). Probeer het apparaat en het product dichter bij elkaar te brengen.

Als u een apparaat toevoegt aan Windows 10, zorg er dan voor dat u verbinding maakt met het Bluetooth®-apparaat met het headset- of luidsprekerpictogram.

In Windows 10 verschijnt uw product twic in de Bluetoot hdevice-lijst: Eenmaal met een apparaatpictogram en LE voor de productnaam een donce met een hoofdtelefoon of een speake -pictogram. Selecteer de optie met d eheadphones of Speake Ricon. Selecteer de LIJST LE niet.

Tip: Als u al aan het apparaatpictogram hebt gekoppeld, sluit u het product opnieuw aan en kiest u de vermelding met het pictogram van de hoofdtelefoon of luidspreker. Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Windows 10 Add a device screen

Probeer het apparaat aan te sluiten met de meegeleverde audiokabel.

Opmerking: Wanneer de audiokabel op de hoofdtelefoon is aangesloten, is de Bluetooth®-functionaliteit uitgeschakeld.
  1. Sluit het kleinere uiteinde van de audi -ocable aan op de aansluiting aan de onderkant van de linkeroordop
  2. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de hoofdtelefoonaansluiting van 3.5 mm op uw apparaat.

Probeer een andere app.

Als het probleem zich alleen voordoet met een bepaalde app, heeft dit waarschijnlijk te maken met de app- of app-instellingen.

Bepaal of het probleem zich voordoet met een ander Bluetooth®-apparaat.

Het bronapparaat dat momenteel aan uw product is gekoppeld, kan het probleem veroorzaken. Probeer een andere Bluetooth-bron te koppelen om te zien of het probleem met dat apparaat is geïsoleerd.

Wis het geheugen van uw product van eerder gekoppelde Bluetooth®-apparaten en maak opnieuw verbinding.

Uw product onthoudt de laatste verschillende apparaten die met het apparaat zijn verbonden zodat het snel opnieuw verbinding kan maken. In cas eof is er een probleem met het geheugen van het apparaat, het clea rit, en wordt het apparaat opnieuw aangesloten. Zie het productgeheugen van het gekoppelde Bluetooth®-apparaat wissen en een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Verwijder uw product uit het geheugen van het Bluetooth®-apparaat en probeer het opnieuw.

Zoek in de Bluetooth-instellingen van het Bluetooth-apparaat de lijst met eerder verbonden producten. Verwijder uw product uit de lijst en sluit het vervolgens opnieuw aan op het apparaat. Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.