CineMate 220 home cinema system

Verkocht vanaf 2014 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Geen audio van het product.

Als uw product goed lijkt te zijn ingesteld, maar geen geluid produceert, probeer dan het volgende:

Controleer of het systeem goed is aangesloten.

Een verbinding kan losgekomen zijn of niet correct zijn. Controleer de bevestiging en de locatie van de verbindingskabels aan beide uiteinden. Zie uw product instellenvoor informatie over systeemaansluitingen.

Zorg ervoor dat het systeem goed is ingesteld en dat alle aansluitingen goed vastzitten.

Een aansluiting kan losgeraakt zijn of verkeerd aangesloten zijn. Zie  uw product instellenvoor meer informatie.

Zoek in het TV-menu naar de toepasselijke audio-/geluidsinstellingen.

Veel TV's hebben een menu-instelling waarmee audio naar andere luidsprekers dan de TV-luidsprekers kan worden verzonden. Navigeer in het TV-menu naar de geluidsinstellingen en zoek naar een optie voor sor  -audio-uitvoer van de TV-luidspreker (of iets dergelijks). Mogelijk moeten de TV-luidsprekers worden uitgeschakeld en moet de uitgang worden ingesteld op vaste of externe luidsprekers. (Tip: Als er geen vaste uitgangsoptie is, moet u het volume van de TV mogelijk op maximaal zetten om het geluid via uw Bose ® -luidsprekers te horen. Zelfs als ik de T Vspeakers niet hoor , is het niet meer mogelijk.)

Als u een HDMI-verbinding tot stand hebt gebracht, zoekt u naar gerelateerde audio-instellingen in het menu van het aangesloten apparaat.

In het instellingenmenu van het aangesloten apparaat (bijv. Kabelbox of Blu-ray-speler), zoekt u naar audio-instellingen. Veel apparaten die audio via HDMI verzenden hebben mogelijk een optie voor ARC of CEC. Probeer deze optie in te schakelen. Als het apparaat is aangesloten op de tv en vervolgens op je Bose-systeem, zoek dan naar deze instellingen in zowel het apparaat als het TV-menu. (Opmerking: Afhankelijk van het merk kan CEC worden aangeduid met een andere naam in het apparaatmenu. Zie Namen die door verschillende merken worden gebruikt voor CECvoor meer informatie.)

Controleer het volumeniveau op het Bose-systeem.

Wanneer het systeem wordt ingeschakeld, neemt het volume langzaam toe van nul naar het laatst gebruikte niveau. Als het systeem bij een extreem laag volume werd uitgeschakeld, gaat het naar een matig volumeniveau. Als u tijdens dit proces op de volumeknop drukt, wordt het volume ingesteld en stopt het als er geen sprake is van een helling. Als u een hoger niveau wilt, verhoogt u het volume geleidelijk.

Controleer de HDMI-CEC-instelling van uw product.

CEC (Consumer Electronics Control) is een functie waarmee apparaten die via HDMI zijn aangesloten met elkaar kunnen communiceren. Omdat er echter verschillende merken en modellen HDMI-apparaten zijn, communiceren apparaten soms niet zoals verwacht. Als er problemen zijn met audio-, video- of afstandsbedieningen via HDMI, probeert u de optie HDMI-CEC in het systeemmenu in te stellen op aan of alternatief. Of als u HDMI-CEC wilt omzeilen, stelt u de optie in op uit. Zie HDMI-CEC in- of uitschakelenvoor meer informatie.

Zorg ervoor dat het netsnoer van de Acoustimass-module is aangesloten op een werkend stopcontact.

Als het stopcontact wordt bediend met een wandschakelaar, zorg dan dat de schakelaar op Aan staat. Test het stopcontact met een ander apparaat, zoals een lamp. If necessary, plug the system into a different outlet.

Als er meer dan één Bose-systeem op het netwerk is, zorg er dan voor dat het juiste systeem is geselecteerd in de SoundTouch app.

Als je meer dan één Bose-systeem hebt, kun je het  systeemvak onder aan de app openen door naar links of rechts te vegen om een systeem te selecteren.

Controleer of de juiste audio-ingangsbron is geselecteerd.

Er zijn meerdere audiobronnen beschikbaar op uw systeem; zorg ervoor dat de juiste toon is geselecteerd. Als het audioapparaat dat u wilt horen bijvoorbeeld is aangesloten op de AUX-ingang, zorg er dan voor dat de ingang is geselecteerd.

Reset uw systeem

Met een reset kunnen sommige problemen met het product worden opgelost. Dit zou echter niet vaak nodig moeten zijn. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Stel je bedieningsconsole en SoundTouch adapter opnieuw in.

Met een reset kunnen sommige problemen met het product worden opgelost. Dit zou echter niet vaak nodig moeten zijn. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Reset de HDMI-verbinding door beide apparaten en de kabels die tussen de apparaten zijn aangesloten opnieuw in te stellen.

1. Schakel het Bose-systeem, het bronapparaat en de TV uit.
  2. Koppel het Bose-systeem, het bronapparaat en de TV los.
  3. Koppel de twee HDMI-kabels aan beide uiteinden los en plaats ze terug, zodat de aansluitingen goed vastzitten.
  4. Sluit het bronapparaat, de TV en het Bose-systeem weer aan op de voeding.
  5. Schakel de TV en het bronapparaat in.
  6. Schakel het Bose-systeem in zodra de tv en het bronapparaat zijn ingeschakeld.
De stappen kunnen problemen oplossen die te wijten zijn aan een verscheidenheid aan oorzaken. De TV en het bronapparaat kunnen opgeslagen verkeerde informatie ontvangen via de HDMI-kabel zien. Deze resetprocedure zal het geheugen van deze gegevens wissen.

Controleer of de Wi-Fi-indicator ononderbroken wit brandt.

Wanneer u draadloos verbinding hebt met uw netwerk, moet het Wi-Fi-lampje aan de achterkant van de adapter ononderbroken wit branden. Als het Wi-Fi-lampje niet continu wit brandt, raadpleegt u statuslampjes en informatievan de LED-indicator. (Opmerking: Als u een bekabelde verbinding gebruikt, blijft het Wi-Fi-lampje uit.)

Controleer of er productupdates beschikbaar zijn en installeer deze.

Controleer de toestand van de luidsprekerdraden en zorg ervoor dat ze aan beide uiteinden goed vastzitten.

Controleer de luidsprekerdraden op knikken , krassen, scheuren of beschadigingen. Vervang beschadigde draden en controleer of  beide uiteinden goed zijn aangesloten.

Als u de SoundTouch app voor Mac of PC gebruikt, sluit u deze en opent u deze opnieuw.

Het opnieuw opstarten van de toepassing kan problemen met de verbinding en prestaties oplossen. Hierdoor wordt ook de SoundTouch Music Server opnieuw gestart, die wordt gebruikt voor muziekbibliotheken die zijn opgeslagen op een computer of NAS-station.

Koppel alles los dat is aangesloten op de hoofdtelefoon/Aux-ingang op de bedieningsconsole.

Er is een gecombineerde 1/8"-aansluiting op de bedieningsconsole die ofwel de hoofdtelefoonuitgang kan zijn of de Aux -ingang heeft uitgevoerd. Als deze is ingesteld op de „hoofdtelefoon”, worden de luidsprekers gedempt als er iets op is aangesloten. Voor informatie over het instellen van de AUX-ingang aan de zijkant raadpleegt u de AUX-uitgang aan de zijkant instellen

Sluit naast de HDMI-kabel ook een optische audiokabel aan.

HDMI-CEC- en ARC-compatibiliteitsproblemen tussen verschillende merken en modelscans veroorzaken soms dat HDM Iaudi niet werkt of af en toe werkt. In deze gevallen sluit u een optische kabel van de devic eto u rsyste mconsole aan voor digitale audio. Als de verbinding tot stand is gebracht, opent u het systeemmenu en wijst u het optische audiosignaal toe aan een knop op de afstandsbediening. Zie de optische digitale audio-ingangtoewijzen voor meer informatie.

Herstel de fabrieksinstellingen van het systeem en start het instelproces opnieuw.

Zie uw product resettenvoor meer informatie.

De Acoustimass ® -module en de bedieningsconsole moeten mogelijk worden onderhouden.

Als het probleem niet is opgelost met de beschreven stappen, hebben de Acoustimass ® -module en de bedieningsconsole mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van de Acoustimass module en de bedieningsconsole. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.