Bose® Bluetooth® headset series 2

Verkocht vanaf 1970 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Geen audio van het product.

Als uw product goed lijkt te zijn ingesteld, maar geen geluid produceert, probeer dan het volgende:

Als de verbinding tussen uw product en uw telefoon gedurende vijf minuten of langer is verbroken, schakelt u het apparaat uit en weer in.

Als bepaalde telefoons vijf minuten of langer van uw product zijn losgekoppeld, moet u het product uit- en weer inschakelen voordat u de telefoon opnieuw kunt aansluiten.

Controleer of de headset is verbonden met het Bluetooth®-apparaat.

Schakel de headset in en druk vervolgens op een willekeurige knop om de  Bluetooth- en batterijlampjes niet weer te geven. Als het Bluetooth-lampje i sflashin gor niet brandt, is de headset niet aangesloten. Probeer de headset opnieuw aan te sluiten in de Bluetooth-instellingen van het apparaat . Zie  kan geen Bluetooth®-apparaat verbindenals er nog steeds geen verbinding wordt gemaakt.

Start het aangesloten apparaat opnieuw op.

Elektronica moet mogelijk van tijd tot tijd worden gereset, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Schakel het apparaat uit, schakel het weer in en probeer het opnieuw.

Zorg ervoor dat uw product zich binnen 33 meter (10 ft) van het Bluetooth®-apparaat bevindt.

Het Bluetooth-bereik is ongeveer 33 m (10 inch). Dit bereik kan worden verkleind door obstakels (bijv. Muren, deuren, zakken, Bluetooth-apparaten in de buurt, enz.). Probeer het apparaat en het product dichter bij elkaar te brengen.

Controleer op Android-apparaten of Telefoon- en mediaaudio zijn ingeschakeld in de Bluetooth®-instellingen van het apparaat.

Met veel Android-apparaten kunt u audio tijdens gesprekken en streaming audio voor afzonderlijke Bluetooth-luidsprekers of -headsets in- of uitschakelen. Thi zal voorkomen dat telefoon- of medische asound in een verbonden Bluetoot -product kan worden afgespeeld. Om deze instellingen te controleren (instructies verschillen per apparaat):
  1. Ga op het Android-apparaat naar de Bluetooth-instellingen en bekijk de lijst met beschikbare Bluetooth-producten
  2. Selecteer je Bose-headset om de instellingen te bekijken. Dit wordt doorgaans gedaan door lang op de naam van de headset in de lijst te drukken
  3. Controleer in het menu Opties van de headset of zowel Telefoon als Medi -aare zijn ingeschakeld
Als het geluid nog steeds niet wordt afgespeeld, schakelt u de headset uit en weer in en probeert u het opnieuw.

Bepaal of het probleem zich voordoet met een ander Bluetooth®-apparaat.

Het bronapparaat dat momenteel aan uw product is gekoppeld, kan het probleem veroorzaken. Probeer een andere Bluetooth-bron te koppelen om te zien of het probleem met dat apparaat is geïsoleerd.

Wis het geheugen van uw product van eerder gekoppelde Bluetooth®-apparaten en maak opnieuw verbinding.

Uw product onthoudt de laatste verschillende apparaten waarmee het is verbonden, zodat het snel opnieuw verbinding kan maken. Als er een probleem is met het toestelgeheugen, wist u het en maakt u een nieuw memo door uw Bluetooth-apparaten opnieuw te koppelen.  Zie het productgeheugen van gekoppelde Bluetooth®-apparaten wissenvoor meer informatie.

Wis het geheugen van eerder aangesloten Bluetooth®-apparaten in uw apparaat.

Zie het productgeheugen van gekoppelde Bluetooth®-apparaten wissenvoor meer informatie. Als dit is gewist, sluit u opnieuw aan en probeert u het opnieuw. Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Verwijder uw product uit het geheugen van het Bluetooth®-apparaat en probeer het opnieuw.

Zoek in de Bluetooth-instellingen van het Bluetooth-apparaat de lijst met eerder verbonden producten. Verwijder uw product uit de lijst en sluit het vervolgens opnieuw aan op het apparaat. Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.