Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Bose QuietComfort® 45 headphones

Verkocht vanaf 2021 tot nu

NIET JOUW PRODUCT?
Help ons de beste ondersteuning te bieden door hieronder je product te registreren
Select your product
Product image
ONDERSTEUNINGSOPTIES VOOR
Loading
ZOEKEN
Typ een zoekterm in het bovenstaande veld.
Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De software of firmware van uw product bijwerken

Software- en firmware-updates verbeteren de productfuncties en de stabiliteit. Installeer alle beschikbare updates om uw product optimaal te laten werken.

Wilt u een update uitvoeren via een computer of via de Bose Music-app?

Om je product bij te werken kun je het aansluiten op een computersysteem met een USB-kabel en vervolgens naar de Bose-updatesite gaan of je kunt het draadloos bijwerken via de gratis Bose Music-app op een Android- of iOS-apparaat. Als u verbinding maakt met een computer, wordt uw product doorgaans sneller bijgewerkt.

Bijwerken via een computer

Vraag hulp als de update niet wordt geïnstalleerd.

Als u problemen ondervindt bij het installeren van de update voor uw product, raadpleegt u Software of firmware-update wordt niet geïnstalleerd.

Hulp bij het controleren van de versie van uw product.

Zie de software- of firmwareversie controlerenvoor hulp bij het bepalen van de versie van uw systeem en vergelijk die versie vervolgens met de nieuwste versie die wordt vermeld in Software- en firmwareversies.