Bose Sleepbuds™ II

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De software of firmware van uw product bijwerken

Software- en firmware-updates verbeteren de productfuncties en de stabiliteit. Installeer alle beschikbare updates om uw product optimaal te laten werken.

Werk je slaapknoppen en oplaadcassette bij met de Bose Sleep-app.

Hier volgen enkele dingen die u moet weten over het bijwerken van uw product:

• Wanneer je de Bose Sleep-app opent, wordt gecontroleerd op updates en wordt je gewaarschuwd als er updates beschikbaar zijn
  • Als er een update beschikbaar is, tikt u op BIJWERKEN en volgt u de instructies van de app om deze te installeren

• Als de app is bijgewerkt, wordt u gevraagd de slaapknoppen in de oplaadcassette te plaatsen, zodat de hoes ook kan worden bijgewerkt
  • Updates duren doorgaans 5 tot 10 minuten
  • De lampjes in de behuizing knipperen tijdens het bijwerken en stoppen wanneer het bijwerken is voltooid
  • Als de update niet wordt voltooid door de slaapknoppen of de hoes, wordt u gevraagd de update te voltooien voordat u uw product kunt gebruiken

• Als u uw slaapknoppen in de telefoonvrije modus gebruikt, moet u de app van tijd tot tijd openen om te controleren op updates

Vraag hulp als de update niet wordt geïnstalleerd.

Als u problemen ondervindt bij het installeren van de update voor uw product, raadpleegt u Software of firmware-update wordt niet geïnstalleerd.

Controleer de firmwareversie van uw product.

Zie de software- of firmwareversie controlerenvoor instructies. Om te bepalen of het de nieuwste versie is of of dat er een nieuwere versie beschikbaar is, raadpleegt u Software- en firmwareversies.