WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

SoundTouch 30 wireless speaker

Verkocht vanaf 2014 tot 2023

NIET JOUW PRODUCT?
Help ons de beste ondersteuning te bieden door hieronder je product te registreren
Select your product
Product image
ONDERSTEUNINGSOPTIES VOOR
Loading
ZOEKEN
Typ een zoekterm in het bovenstaande veld.
Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Informatie over de statuslampjes en informatie van de LED-indicator

Ontdek wat het LED-indicatielampje op uw product u vertelt over de status van uw product.

SoundTouch 20 en SoundTouch 30 series III Wi-Fi-statusindicator

The Wi-Fi indicator icon is located on the front of the speaker

Opmerking: De indicator geeft de sterkte van het draadloze signaal niet aan. Het hele pictogram licht op wanneer het brandt.
  Status Indicates
Wi-F icon off De Wi-Fi-functie is uitgeschakeld
Wi-Fi icon blinking bright white Wit - knipperend verbinding maken met Wi-Fi terwijl het systeem is ingeschakeld
Wi-Fi icon blinking dim white Wit - knipperend, gedimd verbinding maken met Wi-Fi terwijl het systeem is uitgeschakeld
Wi-Fi icon glowing bright white Wit - ononderbroken verbinding met Wi-Fi terwijl het systeem is ingeschakeld
Wi-Fi icon glowing dim white Wit - brandt continu, gedimd, verbonden met Wi-Fi terwijl het systeem is uitgeschakeld
Wi-Fi icon blinking bright amber Oranje - knipperend : Verbinding met Wi-Fi verbroken terwijl het systeem is ingeschakeld
Wi-Fi icon blinking dim amber Oranje - knippert, dim de verbinding met Wi-Fi wanneer het systeem is uitgeschakeld
Wi-Fi icon glowing amber Amber - Solid System in de installatiemodus dat het 'Bose SoundTouch Wi-Fi Network' uitzendt