SoundLink® Bluetooth® speaker III

Verkocht vanaf 2015 tot 2018

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Informatie over de statuslampjes en informatie van de LED-indicator

Ontdek wat het LED-indicatielampje op uw product u vertelt over de status van uw product.

Status SoundLink Bluetooth®-lampje

AUX LED
Off Aux-bron is niet geselecteerd
On Aux-bron geselecteerd

Battery LED - When checking battery status
Green Green LED Accu is 70% of meer opgeladen
Yellow Yellow LED 20% tot 70% opgeladen
Red Red LED 20% of minder (opladen nodig)

Battery LED - While Charging the Battery
Slow Flashing Yellow Batterij wordt opgeladen de kleur van de LED knippert geel totdat de batterij 100% bereikt. Eenmaal op 100% brandt de LED groen en stopt het systeem met opladen, zodat er geen risico is op overlading. Zodra het systeem is losgekoppeld van de netvoeding, gaat de groene LED uit.
Solid Green Laadcyclus wordt uitgevoerd zodra de accu 100% bereikt, stopt het systeem met opladen en zodra het systeem van de netvoeding wordt losgekoppeld, gaat de LED uit.

Bluetooth LED
Off   Draadloze bron is niet geselecteerd
Blue Systeem voor langzaam knipperen is zichtbaar
White De draadloze bron voor snel flitsen maakt verbinding
White Vaste draadloze bron is aangesloten
Red Fout met snelle flash -batterij

Mute, AUX & Bluetooth LED
Fast flashing White Systeemstoring - Bose-service vereist

Zie de resterende batterijlading controleren voor informatie over het controleren van de batterijstatus

Als het batterij-lampje continu rood brandt, raadpleegt u batterij-lampje is altijd rood