Bose S1 Pro Portable Bluetooth® Speaker System

Verkocht vanaf 2018 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Informatie over de statuslampjes en informatie van de LED-indicator

Ontdek wat het LED-indicatielampje op uw product u vertelt over de status van uw product.

LED-status van het S1 Pro PA-systeem met meerdere posities

Aan/uit-led

Er zijn twee aan/uit-LED's: Één aan de voorkant van het systeem en één aan de achterkant van het systeem naast de aan/uit-schakelaar.

Systeem uit is uitgeschakeld
Het blauwe systeem is ingeschakeld
Rode systeemfout

Bluetooth®-lampje

Het Bluetooth-lampje bevindt zich op de Bluetooth-knop onder Ingang 3 op het verbinding-/bedieningspaneel.

Uit Bluetooth is uitgeschakeld
Wit (knipperend) koppelmodus / verbinding maken
Wit (ononderbroken) verbonden met Bluetooth-apparaat

Signaal-LED

Er zijn 3 signaal-LED's: Één boven de volumeknop voor ingangen 1, 2 en 3.

Uit geen of laag signaal aanwezig
Groen signaal aanwezig
Rode signaalopname

Batterij-LED-indicator

Als u het optionele batterijaccessoire gebruikt, geeft de LED naast de aan/uit-schakelaar van het systeem de ladingstoestand van de batterij aan door te knipperen wanneer deze wordt ingeschakeld. Als u de lading op elk gewenst moment wilt controleren, drukt u twee keer op de Bluetooth In het gedeelte Input 3.

Blauw - knippert 4 keer 75 - 100% opgeladen
Blauw - knippert 3 keer 50 - 74% opgeladen
Blauw - knippert 2 keer 25 - 49% opgeladen
Blauw - 1 flits 10 - 24% geladen
Rood - knippert 1 keer minder dan 10% opgeladen
Uit , wordt niet opgeladen of, terwijl aangesloten op een dturne -doff, volledig opgeladen