Bose QuietComfort® Earbuds II

Verkocht vanaf 2022 tot 2024

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Informatie over de statuslampjes en informatie van de LED-indicator

Ontdek wat het LED-indicatielampje op uw product u vertelt over de status van uw product.

Statuslampjes voor oordopjes en oplaadcassette

Statuslampjes voor oordopjes

Het statuslampje voor de oordopjes bevindt zich op de rand van het oplaadetui.
OPMERKING: Wanneer u de tas opent of de oordopjes in de tas plaatst, knippert het statuslampje ongeveer 5 seconden wit totdat de batterijstatus wordt weergegeven.

Bluetooth-status - toont de Bluetooth-verbindingsstatus naar mobiele apparaten
  • Knippert langzaam blauw - klaar om verbinding te maken
  • Continu blauw (5 seconden) - verbonden
  • Knippert 2 keer wit - Apparaatlijst gewist

Batterij, update en foutstatus - geeft de batterij, update en foutstatus van het oordopje weer.
  • Continu wit (5 seconden) - volledig opgeladen
  • Continu oranje (5 seconden) - opladen
  • Knippert 2 keer wit, knippert langzaam blauw en gaat uit - opnieuw opstarten voltooid
  • Knippert 3 keer wit (herhaald) - Software wordt bijgewerkt
  • Knippert oranje en wit - fout, neem contact op met de klantenservice van Bose

Statuslampje laadbak

Het statuslampje voor het oplaadetui bevindt zich aan de voorkant van het etui.

Batterij, update en foutstatus - toont de batterij, update en foutstatus van de oplaadcassette.
  • Ononderbroken wit - volledig opgeladen (100% en aangesloten)
  • Continu wit (5 seconden) - opgeladen (34% – 99%)
  • Continu oranje (5 seconden) - lage lading (10% – 33%)
  • Knippert 2 keer oranje - moet worden opgeladen (minder dan 10%)
  • Continu oranje - opladen
  • Knippert 3 keer wit (herhaald) - Software wordt bijgewerkt
  • Knippert oranje en wit - fout, neem contact op met de klantenservice van Bose