Bose QuietComfort® 45 Headphones

Verkocht vanaf 2021 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

In- of uitschakelen van de automatische uitschakelmodus

Met de instelling voor automatische uitschakeling wordt uw product automatisch uitgeschakeld en in de stand-bymodus gezet als het een bepaalde tijd niet wordt gebruikt. Dit is bijvoorbeeld handig om energie te besparen als uw product per ongeluk ingeschakeld blijft.

Gebruik de Bose Music-app om de tijd te selecteren waarna je product automatisch wordt uitgeschakeld:

De instelling voor automatisch uitschakelen , die kan worden aangepast in de Bose Music-app, is standaard ingesteld op nooit , maar kan worden ingesteld op een tijdsbestek waarna uw hoofdtelefoon wordt uitgeschakeld als er geen audio wordt afgespeeld.

De instelling voor automatisch uitschakelen aanpassen:
  1. Open de Bose Music-app en maak verbinding of selecteer je hoofdtelefoon.
  2. Tik op het pictogram Instellingen (rechtsboven)

3. Raak aan/uit

4. Selecteer een tijdsbestek.