SoundSport wireless headphones

Verkocht vanaf 2022 tot 2022

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Tile gebruiken met uw draadloze SoundSport-hoofdtelefoon

Met Tile vind je eenvoudig je hoofdtelefoon terug als je die kwijt bent. Gebruik de Bose Connect-app om de software van je hoofdtelefoon bij te werken met Tile. Download vervolgens de Tile-app en volg de eenvoudige instructies in de app om Tile voor je hoofdtelefoon te activeren. Zo hoef je nooit meer zonder je muziek op pad.

Wat is Tile?

Tegel is een kleine Bluetooth®-tracker die werkt net zoals hoe je op zoek bent naar verloren voorwerpen, maar beter. Bevestig, plak of plaats tegels in alledaagse voorwerpen en houd ze bij met onze gebruiksvriendelijke app.

Welke soorten tegels zijn er?

Hoe gebruik je Tile?

Plaats Tile op alles wat je niet wilt verliezen.

Met de Tile-app kunt u uw Tile:

1. Check in de buurt - Als uw tegel zich binnen het Bluetooth-bereik bevindt, ziet u een groene cirkel, wat betekent dat u een verbinding tot stand hebt gebracht. Druk gewoon op Find en luister naar het geluid dat geleidelijk aan het volume van de headset verhoogt.
  2. Laatste plaats gezien -  Als uw tegel niet in de buurt is, controleer dan waar u het laatst met deze tegel in contact was. Op de kaart ziet u de laatste plaats waar uw Tile is gezien door de app. Ga er heen en probeer verbinding te maken met je tegel (stap 1)
  3. Melden wanneer gevonden - Als je Tile niet de plek is waar je het laatst hebt verlaten, kun je de kracht van de Tile-gemeenschap aanboren door op Waarschuw wanneer gevonden te tikken. Dit zal u waarschuwen wanneer uw Tile een bijgewerkte locatie heeft zodat u deze kunt vinden.

En nu kan SoundSport Wireless headphones een Tile worden!

Vanaf 31 oktober 2018 wordt er een firmware-update voor uw hoofdtelefoon uitgevoerd die Tile inschakelt. Uw SoundSport Wireless-hoofdtelefoon gebruikt de Bluetooth-trackingtechnologie van Tile om uw hoofdtelefoon te vinden als deze zich in de buurt verbergt of de locatie ziet waar uw hoofdtelefoon het laatst was aangesloten, allemaal in de Tile-app op uw telefoon.

Heb ik een speciale app nodig?

Ja, als je voor het eerst Bose gebruikt, download dan de Bose Connect-app. Deze app zorgt ervoor dat uw hoofdtelefoon de nieuwste firmware-update ontvangt, inclusief de Tile-functionaliteit. Nadat u hebt gecontroleerd of uw SoundSport Wireless headphones over de meest recente firmware beschikken, downloadt u de Tile-app om uw hoofdtelefoon te activeren met Tile's finding power. Als je al een Tile-account hebt, ben je klaar om je Bose SoundSport Wireless headphones toe te voegen.
Tegel-app voor Android
Tegel ap voor iOS

Hoe activeer ik mijn Bose SoundSport Wireless headphones?

1. Download gewoon de Tile-app
  2. Maak en bevestig uw account
  3. Open de Tile-app, tik op het „+”-teken en tik vervolgens op om „Bose SoundSport wireless earbuds” te selecteren
  4. Volg de instructies op het scherm. U moet ervoor zorgen dat de hoofdtelefoon is opgeladen en ingeschakeld om de tegel te activeren
  5. Houd uw hoofdtelefoon dicht bij uw telefoon totdat u het bericht ziet dat de activering is voltooid
  6. Nadat je de Bose SoundSport Wireless aan je Tile-account hebt toegevoegd, kun je je hoofdtelefoon vinden en bellen
    Opmerking: Als de SoundSport headphones niet worden weergegeven in de Tile-app, verwijdert u de Tile-app en installeert u deze opnieuw.
Ga voor meer hulp naar Tile.com.