Bose Noise Cancelling Headphones 700

Verkocht vanaf 2019 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Bluetooth®-hoofdtelefoons aansluiten op een Airline Entertainment System

Instructies voor het aansluiten van uw Bluetooth-hoofdtelefoon op een in-flight-entertainmentsysteem.

Sluit een Bluetooth®-hoofdtelefoon van Bose aan op een entertainmentsysteem aan boord met behulp van een Bluetooth®-zender

In-Flight Entertainment Systems hebben doorgaans een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm in de armsteun. Als u een Bluetooth-hoofdtelefoon wilt gebruiken, moet u een Bluetooth-zender aansluiten op de hoofdtelefoonaansluiting en deze koppelen met uw hoofdtelefoon.

Deze zijn te vinden op Amazon en andere elektronicawinkels. De draadloze Bluetooth ® -zender van TaoTronics op Amazon.com (en elders verkrijgbaar) is getest en werkt met draadloze hoofdtelefoons van Bose. Sommige gebruikers merken mogelijk een vertraging bij het afspelen van audio bij het bekijken van een video. Dit komt door verwerkingsbeperkingen wanneer de Bluetooth-technologie niet is geïntegreerd met het videoapparaat.