QuietComfort 35 wireless headphones II

Verkocht vanaf 2017 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Amazon Alexa gebruiken

Met Alexa kun je muziek afspelen, naar het nieuws of het weerbericht luisteren, apparaten voor smarthomes bedienen en nog veel meer. Alexa leeft in de cloud en wordt steeds slimmer, en voegt nieuwe mogelijkheden toe die automatisch aan uw product worden geleverd. Het gebruik van Alexa op je product is eenvoudig en we zullen je laten zien hoe.

Volg deze stappen om Alexa te gebruiken.

U kunt tegen Amazon Alexa praten via uw hoofdtelefoon. Met Alexa kun je muziek afspelen, naar het nieuws of het weerbericht luisteren, apparaten voor smarthomes bedienen en nog veel meer. Alexa zit in de cloud en wordt steeds slimmer door nieuwe capaciteiten toe te voegen die automatisch aan uw apparaat worden geleverd. Alexa op uw hoofdtelefoon gebruiken is eenvoudig: druk, vraag, en Alexa antwoordt onmiddellijk.

Opmerking: Amazon Alexa is niet in alle talen en landen beschikbaar.
  1. Verbind de hoofdtelefoon met uw mobiele apparaat
  2. Selecteer in de Bose Connect-app Settings > Action Button > Alexa
  3. Open of download de Amazon Alexa-app op je mobiele apparaat en volg de instructies in de app

Amazon Alexa gebruiken

Om toegang te krijgen tot Alexa drukt u kort op de Actie-knop.
Things to try Examples of what to say
Speel audio af „Speel wat dansmuziek af.”
Opmerking: Amazon Music is ingesteld als de standaardmuziekservice. Gebruik de Alexa-app om de standaardmuziekdienst te veranderen.
Praat met Alexa  : „Wat is het weer?”
Speel audio af van een specifieke muziekservice  „Play NPR on TuneIn.”
Ontdek meer vaardigheden „welke nieuwe vaardigheden heb je?”
Stop Alexa terwijl Alexa aan het praten is, druk op de actieknop en laat deze los en zeg vervolgens „Stop”.