Bose Noise Cancelling Headphones 700

Verkocht vanaf 2019 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De Amazon Alexa-spraakassistent toevoegen of verwijderen

Met de Amazon Alexa Voice Assistant kun je je Bose-product eenvoudig bedienen door er mee te praten. Ontdek hoe je je Amazon- en Bose-accounts kunt koppelen om Alexa te gaan gebruiken. Of, indien nodig, ontdek hoe je Alexa uit je Bose-account kunt verwijderen.

Ga als volgt te werk om Alexa met uw hoofdtelefoon in te stellen:

Voordat je begint

Als de Amazon Alexa-app niet op je apparaat is geïnstalleerd, installeer deze dan vanuit de App Store of Google Play.

Alexa opzetten

1. Open de Bose Music-app en selecteer (of verbind) je hoofdtelefoon

2. Tik op Instellingen

3. Tik op Voice Assistant

4. Tik op Alexa
  5. Tik op Setup & Settings om de Alexa-app te openen om door te gaan met de installatie
    Opmerking: Als de Alexa-app op uw apparaat is geïnstalleerd, wordt deze automatisch geopend. Als dit niet het geval is, opent u de Alexa open en selecteert u Menu > apparaat toevoegen

6. Tik in de Alexa-app op Doorgaan

7. Tik op toestaan als u hierom wordt gevraagd om de app op de achtergrond te laten draaien. (Als je dit niet toestaat, kan Alexa niet worden ingesteld)
  8. Selecteer je Bose-product in de lijst met beschikbare apparaten

9. Tik op DOORGAAN en wacht terwijl Alexa verbinding maakt met uw product en tik vervolgens op Gereed.

Android