SoundTouch 30 wireless speaker

Verkocht vanaf 2014 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Software- en firmwareversies

Dit artikel beschrijft de releasedata van software en firmware. Het bevat releasefuncties en bugfixes.

Help-informatie over het bijwerken naar de nieuwste versie die hieronder wordt weergegeven.

Hieronder vindt u informatie over actuele en eerdere updates voor uw product. Zie de software of firmware van uw product bijwerkenvoor hulp bij het bijwerken van uw product naar de nieuwste versie .

SoundTouch app en productfirmwareversies

27.x

26.x

25.x

24.x

23.x

22.x

21.x

20.x

19.x

18.x

17.x

16.x

15.x

14.x

13.x

12.x

11.x

10.x

9.x

7.x

6.x

5.x

4.x

3.x

2.x