3·2·1® GS series II DVD home entertainment system

Verkocht vanaf 2004 tot 2008

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Hiermee stelt u de ingangsbron in waarmee u het TV-kanaal kunt wijzigen

U kunt de systeembronknop (TV, CBL/SAT of AUX) kiezen die moet worden ingedrukt om het wisselen van kanaal op uw TV te regelen. Dit is bijvoorbeeld handig als uw TV-audio is aangesloten op een andere ingang dan die met de aanduiding „TV”. Op deze manier drukt u op de gewenste knop (bijv. CBL/SAT), hoort u TV-audio en kunt u van kanaal veranderen.

Een knop voor de afstandsbediening instellen:

1. Houd op de afstandsbediening de knop Vorige of Laatste ingedrukt totdat het lampje op de knop Remot gaat branden, de nflikkert om de huidige instelling weer te geven: Een blin kfor -TV (standaardinstelling); twee flikkeringen voor CBL-SAT; drie keer flikkert voor AUX
  2. Druk op de knop die u wilt gebruiken om TV-kanalen te bedienen (TV, CBL-SATof AUX). Als een kabelbox die ik heb aangesloten op CBL-SAT op de systeemconsole bijvoorbeeld is aangesloten, selecteert u CBL-SAT. Als u vervolgens op de knop CBL-SAT op de afstandsbediening drukt, hoort u een kabelgeluid en kunt u van kanaal wisselen
  3. Druk op de knop Exi t/m nom de instelling op te slaan.