Bose S1 Pro Portable Bluetooth® Speaker System

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De batterij in uw product vervangen

De batterij in uw product kan worden verwijderd, zodat u een nieuwe batterij kunt plaatsen als de batterij zwakker wordt of sterft. Ontdek hoe u toegang krijgt tot de batterij en deze vervangt.

De batterij bevestigen of loskoppelen:

Opmerking: Als de batterij 30 dagen lang niet is gebruikt of voor de eerste keer wordt aangesloten, is de slaapstand ingeschakeld.   Schakel uw product uit en weer in om de batterij uit de slaapstand te halen.

1. Druk op uw product de aan/uit-schakelaar in de middelste STAND UIT
  2. Unplug the power cord
  3.  Verwijder aan de onderkant van het product de twee schroeven waarmee het klepje van het batterijvak is bevestigd en verwijder het klepje
  4. Plaats of verwijder de eth -ebatter yuit het batterijcompartiment
    Tip: Als u problemen ondervindt bij het plaatsen van de batterij, zorg er dan voor dat de connectorpinnen op de batterij op één lijn liggen met de pinnen in het compartiment
  5. Lijn het klepje van het batterijvak uit met de onderkant van het apparaat en bevestig de twee schroeven weer.