Bose Solo 5 TV sound system

Verkocht vanaf 2022 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De afstandsbediening programmeren

Met de universele afstandsbediening voor uw systeem kunt u andere apparaten bedienen, zoals een kabeldoos of Blu-ray-speler die op uw product is aangesloten. Leer hoe u de universele afstandsbediening programmeert om een aangesloten apparaat te bedienen.

Als u niet beschikt over het codeboekje dat bij uw afstandsbediening is geleverd, controleer dan welke versie op afstand u hebt.

Sommige afstandsbedieningen gebruiken codes van 4 cijfers en andere gebruiken codes van 5 cijfers. Om te bepalen welke codes u nodig hebt:
  1. Verwijder de batterijklep aan de achterkant van de afstandsbediening
  2. Verwijder de batterijen uit de afstandsbediening
  3. Zoek in het batterijvak het onderdeelnummer, dat begint met 714543- en wordt gevolgd door vier cijfers.
    • Als de laatste twee cijfers 20 zijn (d.w.z. 714543-1020), gebruik het codeboekje met 4-cijferige codes
    • Als de elast twee getallen 30 zijn (d.w.z. 714543-1030) gebruik de code bookle twith 5-cijferige codes
Als u het codeboekje nodig hebt, zoekt en selecteert u uw product op Bose.com/supporten klikt u vervolgens op het tabblad Downloads .

De afstandsbediening programmeren:

Hier zijn een paar dingen om te weten:

• Sommige merken hebben een eigen apparaat, dus je moet misschien wel de codes van de Yseveral gebruiken om dat te doen
  • Als de knop Source op uw afstandsbediening wordt uitgeschakeld, staat deze niet in de programmeermodus. Start het programmeerproces opnieuw
  • Hoewel je universele afstandsbediening veel apparaten kan bedienen, is het misschien niet in staat om alle apparaten te bedienen of volledig te bedienen

De universele afstandsbediening programmeren:

1. Zoek in het codeboekje van de afstandsbediening dat bij uw systeem is geleverd de code voor het merk dat u wilt bedienen
    Tip: Als u het codeboekje nodig hebt, zoekt en selecteert u uw product op bose.com/supporten klikt u vervolgens op het tabblad Downloads
  2. Houd op de afstandsbediening de knop Source ingedrukt van het apparaat dat u wilt bedienen (bijv. TV of CBL-SAT) totdat alle zes de bronknoppen oplichten
  3. Laat de knop los zodat alleen de knop die u ingedrukt houdt brandt
  4. Voer de code van het apparaatmerk in en druk vervolgens op de knop vol+
    Tip: Als alle zes bronknoppen drie keer knipperen, is er een ongeldige code ingevoerd
  5. Controleer of de afstandsbediening het apparaat bedient:
    • Voor TV's drukt u op de kanaalknoppen , op de knop ndruk op Menu en probeer te bladeren met de pijlknoppen
    • Voor kabel-/satellietboxen drukt u op de KNOP GUIDE en probeert u te bladeren met de pijlknoppen
    • Voor DVD/BU-ray-spelersdrukt  u op de knop Menu of GUIDE en probeert u te bladeren met de pijlknoppen
    • Voor spelsystemen kunt u proberen te bladeren met de pijlknoppen
  6. Als de code werkt, drukt u OP EXIT om uw instellingen op te slaan
  7. Als de code niet werkt, drukt u op vol+ om de volgende code voor het merk te selecteren en herhaalt u stap 5
    Tip: Als de zes bronknoppen op uw afstandsbediening drie keer knipperen, zijn er geen extra codes voor het merk.

Druk na het programmeren op de apparaatknop op de afstandsbediening om dat apparaat te bedienen.

Nadat u de afstandsbediening hebt geprogrammeerd om een extern apparaat te bedienen, drukt u op de knop apparaat op de afstandsbediening om het apparaat dat u wilt bedienen te laten branden. Als u bijvoorbeeld uw kabel- of satellietdoos wilt bedienen, drukt u op de knop CBL-SAT op de afstandsbediening en drukt u vervolgens op de knoppen die u wilt bedienen op uw kabel- of satellietdoos.