3·2·1® GS series II DVD home entertainment system

Verkocht vanaf 2004 tot 2008

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De afstandsbediening programmeren

Met de universele afstandsbediening voor uw systeem kunt u andere apparaten bedienen, zoals een kabeldoos of Blu-ray-speler die op uw product is aangesloten. Leer hoe u de universele afstandsbediening programmeert om een aangesloten apparaat te bedienen.

De afstandsbediening programmeren:

1. Schakel het bronapparaat in dat u wilt bedienen
  2. Houd op de afstandsbediening de knop Source (bron) van het apparaat dat u wilt bedienen (TV, CBL-SAT of AUX) ongeveer vijf seconden ingedrukt totdat het lampje op de afstandsbediening gaat branden
  3. Voer de broncode in: Het lampje van de afstandsbediening knippert nadat elk cijfer is ingevoerd en gaat uit zodra het volledig is ingevoerd. Als er een onjuiste code wordt ingevoerd, knippert het lampje acht keer en gaat het uit. Als dit gebeurt, wacht u 10 seconden en probeert u het opnieuw
    Tip: Als u het codeboekje nodig hebt, zoekt en selecteert u uw product op bose.com/supporten klikt u vervolgens op het tabblad Downloads
  4. Richt de afstandsbediening op de bron en druk op de  aan/uit -knop van de bron
    Tip: Als de aan/uit -knop werkt, probeert u andere knoppen. Als u het apparaat niet volledig kunt bedienen, probeert u een andere code.

Een knop voor de afstandsbediening instellen:

1. Houd op de afstandsbediening de knop Vorige of Laatste ingedrukt totdat het lampje op de knop Remot gaat branden, de nflikkert om de huidige instelling weer te geven: Een blin kfor -TV (standaardinstelling); twee flikkeringen voor CBL-SAT; drie keer flikkert voor AUX
  2. Druk op de knop die u wilt gebruiken om TV-kanalen te bedienen (TV, CBL-SATof AUX). Als een kabelbox die ik heb aangesloten op CBL-SAT op de systeemconsole bijvoorbeeld is aangesloten, selecteert u CBL-SAT. Als u vervolgens op de knop CBL-SAT op de afstandsbediening drukt, hoort u een kabelgeluid en kunt u van kanaal wisselen
  3. Druk op de knop Exi t/m nom de instelling op te slaan.