3·2·1® home entertainment system

Verkocht vanaf 1970 tot 2006

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De afstandsbediening programmeren

Met de universele afstandsbediening voor uw systeem kunt u andere apparaten bedienen, zoals een kabeldoos of Blu-ray-speler die op uw product is aangesloten. Leer hoe u de universele afstandsbediening programmeert om een aangesloten apparaat te bedienen.

De afstandsbediening programmeren:

1. Schakel zowel uw systeem als het apparaat dat u wilt bedienen in
  2.  Ga op de knop eremote naar de programmeermodus:
    • Bij TV's houdt u de knop Program en de aan/uit- knop van de TV tegelijkertijd drie seconden ingedrukt totdat alle bronknoppen gaan branden
    • Bij kabel- of satellietboxen drukt u tegelijkertijd op de Program -knop en de Guide -knop en houdt u deze drie seconden ingedrukt totdat alle bronknoppen oplichten
  3. Voer de code van de afstandsbediening in voor het merk van uw TV of kabel-/satellietdoos. Als de bronknoppen snel meerdere keren uit gaan knipperen, is er een onjuiste code ingevoerd. Wacht 10 seconden en probeer het opnieuw
    Tip: Als u het codeboekje nodig hebt, zoekt en selecteert u uw product op bose.com/supporten klikt u vervolgens op het tabblad Downloads
  4. Druk op de Program -knop en test de code. Als het niet de controle heeft over uw devische eor beperkte functionaliteit, herhaal deze stappen met de volgende code voor het merk.