Bose noise-masking sleepbuds™

Verkocht vanaf 2018 tot 2019

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De Snooze-functie gebruiken

Met de Snooze-functie kunt u een wekalarm gedurende een bepaalde tijd onderbreken voordat u het alarm hervat. Ontdek hoe u de Snooze-functie kunt gebruiken.

Een alarm sluimeren.

Android-apparaten

Wanneer de alar op uw slaapknoppen klinkt, wordt er een melding weergegeven o nhet vergrendelingsscherm van uw Android-apparaat:
  1. Sleep de notificatio neen beetje omlaag om een sluimerknop te bekijken
  2. Tik op de knop om het alarm te sluimeren.

Apple-apparaten

Wanneer de alar op uw slaapknoppen klinkt, wordt er een melding weergegeven o nhet vergrendelingsscherm van uw Apple-apparaat:
  • O nMet apparaten met de functie forceren tik op de melding om de knop Sluimeren weer te geven. Tik vervolgens op de knop om het alarm te sluimeren
  • Veeg op andere toestellen de melding naar links om de Snooze-knop weer te geven. Tik vervolgens op de knop om het alarm te sluimeren