Bose Sport Earbuds

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Plaats van het serienummer

Serienummers bevatten belangrijke informatie over uw product, inclusief modelnummer en Dom (productiedatum). Het serienummer staat op uw product, productverpakking of app (indien van toepassing).

Locaties van serienummers voor de Bose Sport-oordopjes

Datumcode oordopje

Verwijder het oordopje van het oordopje. De datumcode bevindt zich op het mondstuk van het oordopje.

Serienummer van de laadbak

Verwijder het rechteroordopje uit het oplaadetui. Het serienummer van het oplaadetui bevindt zich op de linkerzijde van de ruimte voor het rechteroordopje. Het serienummer van het oplaadetui wordt ook vermeld op het etiket aan de buitenkant van de doos.

Het serienummer controleren in de Bose Music App

Klik in het menu Instellingen op „Technische info” om het serienummer weer te geven.

Locaties van serienummers voor de Bose Sport-oordopjes

Datumcode oordopje

Verwijder het oordopje van het oordopje. De datumcode bevindt zich op het mondstuk van het oordopje.

Serienummer van de laadbak

Verwijder het rechteroordopje uit het oplaadetui. Het serienummer van het oplaadetui bevindt zich op de linkerzijde van de ruimte voor het rechteroordopje. Het serienummer van het oplaadetui wordt ook vermeld op het etiket aan de buitenkant van de doos.

Het serienummer controleren in de Bose Music App

Klik in het menu Instellingen op „Technische info” om het serienummer weer te geven.