SoundTouch® Stereo JC series II Wi-Fi® music system

Verkocht vanaf 2014 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Plaats van het serienummer

Serienummers bevatten belangrijke informatie over uw product, inclusief modelnummer en Dom (productiedatum). Het serienummer staat op uw product, productverpakking of app (indien van toepassing).

Locatie van het serienummer van de SoundTouch Controller.

Volg deze stappen om het serienummer op het scherm van de controller te bekijken:
Opmerking: De knoppen vooruit en achteruit springen zijn bronspecifiek (bijv. ze zijn niet verlicht wanneer ze internetradio afspelen). Het scherm „Systeeminformatie” is nog steeds toegankelijk door de verlichte knoppen ingedrukt te houden. Om de positie van de knoppen echter correct te kunnen bepalen, is het raadzaam om over te schakelen naar een bron waar de knoppen branden.
  1. Houd tegelijkertijd de knoppen vooruit en achteruit overslaan ingedrukt
  2. Blijf de knoppen ingedrukt houden tot het display klaar is met aftellen vanaf 5
  3. Het menu "Systeeminformatie" verschijnt op het display
  4. Gebruik de knoppen vooruit en achteruit overslaan om door het menu te navigeren en het serienummer te zoeken
Het serienummer bevindt zich ook in het batterijcompartiment.

Locatie van het serienummer van het SoundTouch Stereo Wi-Fi music system

Het serienummer bevindt zich onder de barcode op het gedrukte paneel onder de aansluitingen aan de achterkant van de Acoustimass-module.

Bekijk het serienummer in de SoundTouch app.

1. Open the SoundTouch-app
  2. Tik op het pictogram Menu in de linkerbovenhoek

3. Tik op Instellingen

4. Tik op Info

5. Selecteer een systeem om de details te bekijken

6. Het serienummer vindt u onder Productserienummer.