QuietComfort 35 wireless headphones II

Verkocht vanaf 2017 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Plaats van het serienummer

Serienummers bevatten belangrijke informatie over uw product, inclusief modelnummer en Dom (productiedatum). Het serienummer staat op uw product, productverpakking of app (indien van toepassing).

Locatie van serienummer:

Het serienummer bevindt zich in de rechteroorschelp onder het teken. Trek, terwijl uw hoofdtelefoon is uitgeklapt, de kraspen voorzichtig van rechtsboven om het nummer te bekijken. Zorg ervoor dat u geen andere onderdelen in de oorschelp naar beneden duwt of verwijdert.

Gebruik de Bose Connect-app om het serienummer te vinden.

Terwijl uw product is verbonden met uw mobiele apparaat, kunt u het serienummer bekijken in de Bose Connect-app. Ga in de app naar Settings > Product Info > Serial Number.