ProFlight Series 2 Aviation Headset

Verkocht vanaf 2019 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Plaats van het serienummer

Serienummers bevatten belangrijke informatie over uw product, inclusief modelnummer en Dom (productiedatum). Het serienummer staat op uw product, productverpakking of app (indien van toepassing).

Locaties van serienummers van ProFlight-headset en -kabel

Er staan twee serienummers op het product: Één op de headset en één op de kabel omlaag.
  • Het serienummer van de kop bevindt zich onder het rechter kussen van het kussen. Trek het kussen voorzichtig weg om het serienummer te zien.

• Het serienummer van de neergelaten kabel bevindt zich aan de zijkant van het batterijcompartiment. Open voorzichtig de batterijklep en verwijder de batterijen in het serienummerbereik, dat onder de QR-code staat.
    Opmerking: Het batterijklepje dat ik aan de regelmodule heb bevestigd. Open de klep voorzichtig om te voorkomen dat deze losraakt.