Bose QuietComfort® Earbuds

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De instelbare modus voor actieve ruisonderdrukking instellen

De ruisonderdrukking in uw hoofdtelefoon kan hoger of lager worden ingesteld. Dit is handig in omgevingen waar u meer of minder van het geluid om u heen wilt horen.

ANR-modi gebruiken

Modi

Tik in het startscherm op „modi”

(De afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Functie is hetzelfde)

Als u de laatst gebruikte modus wilt onthouden, tikt u op de knop „Mijn modi onthouden” om deze functie in te schakelen.

U kunt maximaal 4 modi gebruiken:

• Volledige ruisonderdrukking in de stille modus
  • Volledig „bewuste modus”
  • 2 aangepaste modi

Tik op „Create Mode” (modus maken) om uw modi een naam te geven.

In de Aware-modus past de ActiveSense-functie de ruisonderdrukking automatisch aan uw omgeving aan.
  • U moet oordetectie inschakelen om deze functie te laten werken. U kunt dit doen in de volgende instellingen:

• ActiveSense werkt niet tijdens een gesprek
  • Active SENSE is alleen beschikbaar in de Aware-modus, niet in aangepaste modi die zijn gemaakt
  • Deze functie is standaard ingeschakeld. Tik op de knop „ActiveSense” om deze uit te schakelen

ActiveSense in- of uitschakelen:

1. Tik in het scherm modi op het pictogram Aware-instellingen .

2. Tik op de knop ActiveSense om deze in of uit te schakelen.

Gebruik de gthe-modi

Sport-oordopjes en QC-oordopjes - Tik tweemaal op het linkeroordopje om door de modi te bladeren.
QC-oordopjes II -  Houd een oordopje ingedrukt om door de modi te bladeren.

Selecteer de productversie die u hebt.

Vanaf 23 sep 2021 werd de functie voor geluidsonderdrukking verbeterd. Deze wijziging is beschikbaar met versie 5.0.1 of hoger van de Bose Music-app (Android), versie 5.0.2 of hoger (iOS) en QuietComfort-oordopjes firmwareversie 2.0.7 of hoger.

Mijn oordopjes en app zijn up-to-date.

Ik gebruik een oudere versie van de software dan hierboven vermeld