Bose Noise Cancelling Headphones 700

Verkocht vanaf 2019 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De instelbare modus voor actieve ruisonderdrukking instellen

De ruisonderdrukking in uw hoofdtelefoon kan hoger of lager worden ingesteld. Dit is handig in omgevingen waar u meer of minder van het geluid om u heen wilt horen.

De hoeveelheid ruisonderdrukking aanpassen:

Ruisonderdrukking aanpassen

Gebruik in de Bose Music-app de schuifregelaar voor ruisonderdrukking o nuw producthome -scherm om de ruisonderdrukking aan te passen van het laagste (linker) naar het hoogste (rechter) niveau.
Tip: Als er een ander product is geselecteerd in de app, raakt u Mijn Bose aan icon in de linkerbovenhoek kunt u uw hoofdtelefoon selecteren.

Uw favoriete instellingen voor ruisonderdrukking opslaan en selecteren

U kunt de instellingen voor ruisonderdrukking die u het meest gebruikt opslaan om deze snel op te roepen.
  1. Tik in de Bose Music-app op Instellingen op het beginscherm van je product.
    Tip: Als er een ander product is geselecteerd in de app, raakt u Mijn Bose aan icon in de linkerbovenhoek kunt u uw hoofdtelefoon selecteren.
  2. Tik op ruisonderdrukking
  3. Tik onder Favorieten aanpassenop een favoriet nummer

4. Gebruik de schuifregelaar om een ruisniveau te selecteren van het laagste (linker) tot het hoogste (rechter) niveau
  5. Tik op Opslaan

Als u snel een favoriete instelling wilt oproepen, tikt u op Favorieten op het beginscherm van uw product.