Bose S1 Pro Portable Bluetooth® Speaker System

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Problemen met het gebruik van de Party- of Stereo-modus

Als u problemen hebt met het gebruik van de Party Mode (twee luidsprekers tegelijk afspelen) of Stereo Mode (twee luidsprekers afspelen als een stereo-paar links/rechts), probeer dan het volgende:

Zorg ervoor dat slechts één luidspreker is ingeschakeld en is verbonden met uw Bluetooth®-apparaat.

De stereo- en Party-modus werken niet als beide luidsprekers die u wilt gebruiken zijn ingeschakeld en zijn verbonden met het Bluetooth-apparaat.

Probeer de producten en het Bluetooth®-apparaat dichter bij elkaar te brengen.

In de Party/Stereo-modus maakt het Bluetooth-apparaat verbinding met het eerste product, waarna het eerste product verbinding maakt met het tweede product. Om te voorkomen dat de verbinding tussen de producten of het apparaat wordt verbroken, moet u ze binnen het Bluetooth-bereik houden, met een afstand van ongeveer 33 m (10'). Dit bereik kan  echter worden beperkt door interferentie, zoals muren, metaal, deuren of andere Bluetooth-apparaten in de omgeving. Controleer of het probleem is opgelost wanneer uw Bluetooth-apparaat en -producten zich in de buurt bevinden.

Controleer of er productupdates beschikbaar zijn en installeer deze.

Ga op een computer naar btu.bose.com en volg de instructies om ervoor te zorgen dat uw product over de nieuwste functies en verbeteringen beschikt. Zie de software of firmware van uw product bijwerken.

Als u twee van dezelfde luidsprekers gebruikt, geef deze dan een andere naam in de Bose Connect-app.

Wanneer u twee luidsprekers van hetzelfde model aansluit, moet u ze verschillende namen geven om onderscheid te maken tussen deze twee. Zie de naam van een productwijzigen voor meer informatie.

Verwijder op het Bluetooth®-apparaat alle vermeldingen van uw Bose-product uit het Bluetooth-menu. Probeer vervolgens opnieuw verbinding te maken.

In het Bluetooth-menu van het Bluetooth-apparaat vindt u een lijst met Bluetooth-producten die eerder zijn verbonden. Je Bose-product kan een of meerdere keer in de lijst verschijnen (bijv. Het kan een tweede keer worden vermeld met "LE" in de naam). Selecteer elk item van uw product en verwijder het door Vergeet , UnpairDelete of iets dergelijks te selecteren. Probeer vervolgens opnieuw verbinding te maken. Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Wis het geheugen van uw Bose-product van eerder aangesloten Bluetooth®-apparaten.

Je Bose-product onthoudt de laatste verschillende apparaten die met het apparaat zijn verbonden zodat het snel weer verbinding kan maken. In cas ethere i sa nissue met het geheugen van het apparaat, moet u het   apparaat opnieuw proberen aan te sluiten. Zie het productgeheugen van het gekoppelde Bluetooth®-apparaat wissen en een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.