Bose Smart Soundbar 700

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Kan product niet gebruiken met Siri

Als u uw product niet kunt gebruiken met de Siri Voice Assistant van Apple, probeer dan het volgende:

Start het aangesloten apparaat opnieuw op.

Elektronica moet mogelijk van tijd tot tijd worden gereset, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Schakel het apparaat uit, schakel het weer in en probeer het opnieuw.

Als u probeert het afspelen van muziek te regelen, gebruikt u Apple Music.

Siri kan alleen Apple Music bedienen. Andere services werken mogelijk niet betrouwbaar via Siri-spraakopdrachten. Je hebt toegang tot Apple Music via de Apple Music-app op je smartphone of via een spraakopdracht voor Siri.

Voeg het Bose-product toe aan de HomeKit.

Siri kan uw Bose-product pas bedienen als het product als accessoire aan de Apple HomeKit is toegevoegd. (Opmerking: Je moet de installatie van je product voltooien met de Bose Music-app voordat de Apple HomeKit-app je Bose-product kan vinden.)

Controleer of er een actieve AirPlay-stream is.

Siri kan uw Bose-product niet bedienen als er geen AirPlay-stream actief is. Gebruik je Apple-apparaat om muziek op je Bose-product af te spelen via AirPlay en vraag Siri om hulp.

Siri kan de basisfuncties voor het afspelen en het volume van uw product bedienen.

Niet alle Siri-functionaliteit is beschikbaar via uw Bose-product. Siri kan het afspelen (afspelen/pauzeren, stoppen, vooruit/achteruit) en het volume omhoog/omlaag regelen die voor je Bose-product.