SoundTouch 10 wireless speaker

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een stereopaar maken of scheiden

Door een stereopaar te maken kunt u twee luidsprekers aan elkaar koppelen, zodat u één als linkerluidspreker en één als rechterluidspreker kunt gebruiken. Hierdoor kunt u een breder stereobeeld creëren, meer volume produceren en een groter gebied bedekken.

Een stereopaar maken:

• Stereoparen kunnen niet worden gemaakt zonder een actieve internetverbinding
  • SoundTouch en Bluetooth® streaming zijn beschikbaar voor stereoparen
  • AUX IN is niet beschikbaar voor stereoparen
  • Slechts één gekoppelde luidspreker ontvangt opdrachten op afstand. Dit voorkomt conflicterende opdrachten, omdat gekoppelde luidsprekers doorgaans worden geplaatst waar beide luidsprekers gelijktijdig opdrachten op afstand kunnen detecteren
Een stereopaar maken:
  1. Selecteer in de SoundTouch app het systeem in het systeemvak onderaan

SoundTouch app device tray at bottom
  2. Selecteer in het systeempaneel Instellingen (tandwielpictogram) om de Speaker Details te openen

SoundTouch app system panel
  3. SELECTEER „STEREOPAAR MAKEN”

SoundTouch app Speaker Details screen
  4. Selecteer „DOORGAAN”

SoundTouch app creating a stereo pair
  5. Selecteer het systeem dat de linkerluidspreker moet zijn en selecteer vervolgens „DOORGAAN”. De linkerluidspreker laat een toon horen om te bevestigen

SoundTouch app select left speaker  SoundTouch app confirm left speaker
  6. Selecteer het systeem dat de rechterluidspreker moet zijn en selecteer vervolgens „DOORGAAN”. De rechterluidspreker laat een toon horen om te bevestigen

SoundTouch app select right speaker  SoundTouch app confirm right speaker
  7. Voer een naam in voor het paar (of laat de naam ongewijzigd) en selecteer vervolgens „DOORGAAN”. Beide luidsprekers laten een toon horen om de installatie te bevestigen

SoundTouch app naming stereo pair  SoundTouch app naming stereo pair

Het paar kan nu in het systeemvak worden geselecteerd Audio uit het linkerkanaal wordt afgespeeld via de aangewezen linkerluidspreker en audio uit het rechterkanaal via de aangewezen rechterluidspreker.

Een stereopaar scheiden:

1. Selecteer in de SoundTouch app het stereopaar in de apparaatbalk
  2. Kies in het paneel gekoppeld systeem het pictogram Instellingen versnelling om de Speaker Details voor het paar te openen

SoundTouch app screen showing 2 SoundTouch 10 speakers

3. Kies „AFZONDERLIJK PAAR”

SoundTouch app screen highlighting separate stereo pair button

4. Kies „DOORGAAN” om te bevestigen

SoundTouch app screen highlighting continue button