SoundSport Pulse wireless headphones

Verkocht vanaf 2016 tot 2019

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De hartslag wordt niet weergegeven of verschijnt af en toe in de conditie app

Als je product je hartslag niet bewaakt of niet nauwkeurig bewaakt in de Bose-app of een aangesloten fitness-app, probeer dan het volgende:

Controleer of uw hoofdtelefoon is aangesloten op uw apparaat.

Als uw hoofdtelefoon niet op uw toestel is aangesloten, detecteren apps uw hartslag niet. Speel muziek af op uw apparaat: Als u het geluid van uw hoofdtelefoon kunt horen, zijn deze verbonden. Als dit niet het geval is, gaat u naar de Bluetooth®-instellingen op uw apparaat en sluit u uw hoofdtelefoon aan.

Zorg dat het linkeroortje stevig in je oor zit.

U moet wellicht een StayHear Pulse-tip van een ander formaat proberen voor een goede pasvorm. Het is belangrijk dat de optische sensor contact maakt met de huid om de hartslag af te lezen.

Controleer of de hartslagmeter correct is ingesteld op de app.

Zoek in het instellingenmenu van je fitness-app naar het menu 'Devices' (Apparaten), 'Hardware' of 'Heart Rate Monitor' (Hartslagmeter). Selecteer "sensor zoeken" of "automatisch verbinden".

In sommige fitness-apps moet u mogelijk uw workout starten om uw hartslag te kunnen bekijken.

Met bepaalde fitness-apps moet u toto tikken op Start workout (of iets dergelijks) voordat uw hartslag in de app wordt weergegeven.

Voor sommige fitness-apps is een betaald abonnement vereist om de hartslag te kunnen bekijken.

Controleer de instelling van de app om te zien of de hartslag wordt ondersteund in de gratis versie, als dat is wat u gebruikt.

Clean the heart rate sensor on the left earbud.

Als de sensor vuil is, kan dit voorkomen dat uw hartslag wordt gedetecteerd. Veeg het apparaat af met een zachte doek.

Power the headphones off and then on.

Als u de hoofdtelefoon uitschakelt en weer inschakelt, kunnen er problemen met de verbinding en de prestaties worden opgelost.

Sluit de fitness-app en open deze opnieuw.

Het opnieuw opstarten van de toepassing kan problemen met de verbinding en werking helpen op te lossen. Als u de app volledig sluit, moet u de app mogelijk uit de buurt van het gedeelte Recente apps vegen.

Start het Bluetooth®-apparaat opnieuw op.

Elektronica, zoals mobiele telefoons, tablets of computers, moet soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Dit wordt meestal gedaan door het apparaat uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.