Bose Frames Alto

Verkocht vanaf 2019 tot 2022

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De Bose Connect-app detecteert het product niet

Als je de Bose ® ®app opent op je iOS- of Android-apparaat , maar je Bose ® Bluetooth®-product niet wordt weergegeven in de app, probeer dan het volgende:

Controleer of je de Bose Connect-app gebruikt.

Er zijn verschillende Bose-apps die voor verschillende producten zijn ontworpen. Je product werkt met de Bose Connect-app icon. Zie voor meer informatie de Bose Connect-app voor compatibele productendownloaden .

Probeer je Bose-product één keer aan te sluiten zonder de Bose Connect-app te gebruiken.

Als de Bose Connect-app uw product niet kan vinden, probeer dan eerst uw product met de smartphone te verbinden via het Bluetooth®-menu op de smartphone. Probeer de app opnieuw als deze eenmaal is verbonden. Zie een Bluetooth®-apparaat aansluiten voor hulp bij het verbinden van een smartphone. Zie kan geen Bluetooth®-apparaat verbinden als er nog steeds geen verbinding kan worden gemaakt.

Verwijder de Bose-app en installeer deze opnieuw.

Als er een probleem is opgetreden met de eapp, verwijdert u deze van uw toestel, downloadt u een dreinstall en probeert u het opnieuw.

Sta de machtigingen toe die zijn aangevraagd door de Bose Connect-app.

Wanneer u de app voor het eerst opent, wordt om bepaalde machtigingen gevraagd. Thes elet de app uw product te vinden en te controleren. Als u deze al hebt geweigerd, verwijdert u de app en installeert u deze opnieuw. Wanneer u vervolgens de app opent, moet u de gevraagde machtigingen toestaan wanneer u daarom wordt gevraagd.

Verwijder alle vermeldingen van uw Bose-product op het Bluetooth®-apparaat.

1. Ga op het apparaat dat u probeert te verbinden naar de Bluetooth-instellingen.
  2. Zoek in de lijst met onthouden Bluetooth-verbindingen je Bose-product en verwijder het. Misschien moet u ervoor kiezen om het te vergeten of te ontkoppelen.
  3. Remov ean extra entrie sfor uw product in de lijst, inclusief alle entrie die begint met "LE-".
  4. Probeer opnieuw verbinding te maken. Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor hulp bij het maken van een verbinding.

Start het Bluetooth®-apparaat opnieuw op.

Elektronica, zoals mobiele telefoons, tablets of computers, moet soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Dit wordt meestal gedaan door het apparaat uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen.

Wis het framegeheugen van eerder aangesloten Bluetooth®-apparaten.

1. Schakel uw fotolijsten in.
  2. Houd aan de rechterkant de knop 10 seconden ingedrukt totdat u “Bluetooth®-apparatenlijst gewist” hoort.

Controleer of er productupdates beschikbaar zijn en installeer deze.

Ongeacht het probleem dat u ondervindt met uw product, probeer het bij te werken. Ga naar btu.Bose.com en volg de instructies om ervoor te zorgen dat uw product over de nieuwste functies en verbeteringen beschikt.