SoundLink® around-ear wireless headphones II

Verkocht vanaf 2015 tot 2022

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De naam van een product wijzigen

Je kunt je Bose-product een andere naam geven. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn om uw product te identificeren wanneer meerdere Bluetooth® -producten in een app of apparaatmenu worden vermeld.

Wijzig de naam van een product met de Bose Connect-app.

1. Open de app en wacht terwijl deze naar beschikbare Bose Bluetooth zoektwifi-lampje producten

2. Tik op het pictogram Settings gea in de rechterbovenhoek
    Tip: Als je meer dan één Bluetooth -product van Bose hebt, veeg je naar links of rechts om het te vinden en tik je vervolgens op Instellingen

3. Tik op Naam

4. Bewerk de naam:
    • Wis de naam door op de  X aan de rechterkant te tikken
    • Voer een nieuwe naam in door op het veld Naam te tikken om het toetsenbord van het toestel weer te geven
    • Genereer een willekeurige naam door op Naam genererente tikken. U kunt er op tikken om een andere naam te genereren. Als u een gegenereerde naam wilt gebruiken, tikt u op deze naam gebruiken