SoundLink® around-ear wireless headphones II

Verkocht vanaf 2015 tot 2022

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Het NFC-apparaat kan niet worden gekoppeld

Als u een apparaat niet met een product kunt verbinden via NFC (Near-Field Communication), probeert u het volgende:

Controleer of het apparaat het verbinden van een Bluetooth®-apparaat via NFC ondersteunt.

NFC (Near-Field Communication) kan worden gebruikt voor diverse verbindingen (bijv. Bluetooth, betaling, delen van bestanden, enz.). Raadpleeg de info of handleiding van uw apparaat om te controleren of het Bluetooth-koppelen via NFC ondersteunt. Als dit niet het geval is, raadpleegt u een Bluetooth®-apparaat aansluiten om het apparaat te koppelen.

Voor Apple-producten maakt u verbinding via Bluetooth®.

Apple-producten maken mogelijk geen verbinding met Bluetooth-luidsprekers via NFC. Zie in plaats daarvan een Bluetooth®-apparaat aansluiten.

Open het instellingenmenu van het apparaat en controleer of NFC is ingeschakeld.

Als de instellingen niet kunnen worden gevonden, raadpleegt u de documentatie van het apparaat om NFC te zoeken en in te schakelen.

Zorg ervoor dat het A2DP Bluetooth®-protocol van het apparaat is ingeschakeld.

Bij het koppelen/verbinden van het apparaat moet de A2DP Stereo Audio actief zijn om er zeker van te zijn dat audio van hoge kwaliteit naar de headset wordt gestuurd. Als het signaal naar de headset wordt verzonden via het headset Profile (HSP) of Handsfree Profile (HFP), is de geluidskwaliteit laag en/of slecht

Raadpleeg de devische fabrikant voor informatie over welk profiel het edevice ondersteunt.

Zoek het NFC-aanraakpunt op uw toestel.

NFC is een communicatiemethode die alleen werkt voor apparaten die zich op een paar centimeter afstand van elkaar bevinden. Op bepaalde apparaten (bijv. Grotere apparaten zoals een laptop of tablet), moet je mogelijk het NFC-aanraakpunt van het apparaat vinden om ervoor te zorgen dat het dicht genoeg bij het contactpunt van het Bose ® -product zit. Raadpleeg de documentatie van het apparaat om het NFC-aanraakpunt te vinden. Zorg er vervolgens voor dat dit aanraakpunt goed is geplaatst tijdens het koppelen. Zie een apparaat koppelen via NFC voor meer informatie

Start het apparaat dat wordt gebruikt om verbinding te maken met het Bose-systeem opnieuw op.

Elektronica, zoals smartphones, tablets of computers, moet mogelijk van tijd tot tijd opnieuw worden opgestart om kleine verwerkingsfouten te corrigeren. Dit wordt gewoonlijk gedaan door het apparaat te draaien en, indien mogelijk, de batterij gedurende 15 seconden te verwijderen. Schakel vervolgens het apparaat in en probeer het opnieuw.

Bepaal of er een batterij van een andere fabrikant in het apparaat wordt gebruikt.

SOM -efonen hebben hun NFC-chips opgeslagen in de batterij van het apparaat. Als de batterij is vervangen door een niet-exacte vervanger, kan het apparaat aangeven dat NFC is ingeschakeld en werkt, maar zonder de chip werkt het niet.

Bepaal of het probleem optreedt met een ander compatibel apparaat.

Als het probleem zich niet voordoet met een ander compatibel apparaat, heeft het probleem te maken met het oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg de documentatie of de fabrikant van het apparaat voor meer informatie.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.