Bose S1 Pro Portable Bluetooth® Speaker System

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Compatibiliteitsinformatie voor de Bose online product updater

Je kunt de Bose ® -productupdate op btu.Bose.com gebruiken om compatibele Bose ® -producten bij te werken. Deze webgebaseerde updater is een eenvoudige manier om uw product up-to-date te houden met de nieuwste functies en verbeteringen. Ontdek welke computers en webbrowsers compatibel zijn met de updater.

Vereisten voor Bose-updater:

Als u de Bose-updater wilt gebruiken, gebruikt u een compatibel computerroperatiesysteem en een webbrowser. Hoewel andere besturingssystemen en browsers mogelijk werken, is de updater ontworpen voor de hieronder genoemde.

Compatibele besturingssystemen

• Windows 10
  • MacOS (de nieuwste twee versies)

Compatibele webbrowsers

• Chrome
  • Rand
  • Firefox
  • Safari
Zie de software of firmware van uw product bijwerkenvoor hulp bij het bijwerken van uw product .