Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker

Verkocht vanaf 2021 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Opnieuw verbinding maken met een Bluetooth®-apparaat dat u al hebt verbonden

Uw product onthoudt de laatste paar Bluetooth-apparaten waaraan het is gekoppeld, zodat het snel en automatisch opnieuw verbinding kan maken. Dit is handig als uw product verbinding maakt met een ander apparaat wanneer u het inschakelt of als u gewoon wilt overschakelen naar een ander apparaat.

Selecteer een Bluetooth®-apparaat dat u eerder hebt verbonden.

Als u een apparaat uit uw productgeheugen wilt selecteren, moeten de gesproken prompts zijn ingeschakeld. Als u deze hebt uitgeschakeld, raadpleegt u gesproken aanwijzingen in- of uitschakelen voor hulp bij het inschakelen. Wanneer u een Bluetooth®-apparaat aansluit zoals hieronder beschreven, kunt u met ucan slechts één apparaat tegelijk verbinden.
  1. Terwijl uw product is ingeschakeld, drukt u op de Bluetooth -knop om te horen welk apparaat is geselecteerd.
  2. Druk binnen 2 seconden  nogmaals op de Bluetooth-knop om naar het volgende apparaat in het geheugen te gaan.
  3. Herhaal stap 2 tot u de naam hoort van het apparaat dat u wilt verbinden.

Als u geen verbinding kunt maken met een Bluetooth®-apparaat, probeer dan onze suggesties voor probleemoplossing.