Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Bose QuietComfort® 45 headphones

Verkocht vanaf 2021 tot nu

NIET JOUW PRODUCT?
Help ons de beste ondersteuning te bieden door hieronder je product te registreren
Select your product
Product image
ONDERSTEUNINGSOPTIES VOOR
Loading
ZOEKEN
Typ een zoekterm in het bovenstaande veld.
Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Opnieuw verbinding maken met een Bluetooth®-apparaat dat u al hebt verbonden

Uw product onthoudt de laatste paar Bluetooth-apparaten waaraan het is gekoppeld, zodat het snel en automatisch opnieuw verbinding kan maken. Dit is handig als uw product verbinding maakt met een ander apparaat wanneer u het inschakelt of als u gewoon wilt overschakelen naar een ander apparaat.

Verbinding maken met een eerder gekoppeld apparaat.

Voordat je begint

• Om deze functie te gebruiken moet je gesproken instructies inschakelen. Als u deze hebt uitgeschakeld, raadpleegt u de functie Spraakaanwijzingen in- of uitschakelen sfor helpen bij het opnieuw inschakelen
  • Wanneer u een Bluetooth®-apparaat aansluit zoals hieronder beschreven, kunt u met ucan slechts één apparaat tegelijk verbinding maken

Een specifiek apparaat kiezen:

1. Als u verbinding hebt met een apparaat, drukt u de aan/uit -schakelaar helemaal naar rechts en laat u deze vervolgens los. Het apparaat meldt het aangesloten apparaat
  2. Druk binnen 2 seconden nogmaals op de aan/uit -schakelaar en laat deze los om verbinding te maken met het volgende apparaat in het geheugen van uw product. Het product zal de naam van het apparaat aankondigen.
  3. Herhaal stap 2 totdat u de naam van het juiste apparaat hoort.

Als u geen verbinding kunt maken met een Bluetooth®-apparaat, probeer dan onze suggesties voor probleemoplossing.