Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Lifestyle® 48 DVD home entertainment system

Verkocht vanaf 2004 tot 2006

NIET JOUW PRODUCT?
Help ons de beste ondersteuning te bieden door hieronder je product te registreren
Select your product
Product image
ONDERSTEUNINGSOPTIES VOOR
Loading
ZOEKEN
Typ een zoekterm in het bovenstaande veld.
Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Audiovertraging instellen

Audiovertraging voegt instelbare latentie toe aan het audiosignaal. Dit is handig in situaties waarin het TV-beeld iets wordt weergegeven voordat het bijbehorende geluid wordt gehoord. Gebruik deze instelling om de audio te synchroniseren met het videobeeld.

Wanneer u naar een DVD of een andere digitale videobron kijkt, kan het zijn dat het geluid vertraagd is door het beeld. U kunt bijvoorbeeld iemands lippen zien bewegen en niet onmiddellijk horen wat er wordt gezegd. Dat komt omdat het verwerken van video soms langer kan duren dan het verwerken van het audiosignaal. Dit wordt latentie genoemd en de functie Audio Delay is ontworpen om dit te corrigeren.

dit is een algemene instelling die van invloed is op alle bronnen.

Audiovertraging instellen:

Voordat je begint

De functie Audiovertraging is beschikbaar op systeemconsoles met softwareversie 030100 of nieuwer. Zie de software- of firmwareversie controlerenvoor meer informatie.

Audiovertraging instellen

Opmerking: Deze instelling is van invloed op alle video's die via uw systeem worden afgespeeld.
  1. Druk op de afstandsbediening op de knop Instellingen . (Tip: Als het systeemmenu niet op uw TV wordt weergegeven, controleert u of de juiste TV-ingang is geselecteerd.)
  2. Scroll naar beneden en selecteer Audio Delay.
  3. Blader naar rechts om de opties voor audiovertraging te selecteren.
  4. Scroll omhoog of omlaag om de audiovertraging in te stellen van 0 - 8. (Tip: De standaardinstelling is 2.)
  5. Druk op de knop Exit om het menu te verlaten.