Bose Smart Speaker 500

Verkocht vanaf 2018 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Kan geen verbinding maken met het ingebouwde installatienetwerk van een Bose-product.

Je draadloze Bose-product heeft een intern Wi-Fi-netwerk dat wordt gebruikt voor het instellen van het systeem. Als dit netwerk niet kan worden aangesloten of gevonden door het apparaat dat wordt gebruikt om uw product in te stellen, probeert u het volgende:

Schakel Wi-Fi op uw toestel uit en weer in.

Ga op het apparaat met de Bose-app naar de Wi-Fi-instellingen en schakel Wi-Fi uit en weer in

Wacht 20 seconden en vernieuw vervolgens de netwerklijst in de Wi-Fi-instellingen van het apparaat.

Wanneer u een alternatieve installatiemethode gebruikt, kan het even duren voordat uw apparaat het Bose-netwerk detecteert. Wacht 20 seconden, vernieuw de netwerklijst in de Wi-Fi-instellingen van het apparaat, zoek en selecteer vervolgens het Bose-netwerk.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Start het apparaat dat wordt gebruikt om verbinding te maken met het Bose-systeem opnieuw op.

Elektronica, zoals smartphones, tablets of computers, moet mogelijk van tijd tot tijd opnieuw worden opgestart om kleine verwerkingsfouten te corrigeren. Dit wordt gewoonlijk gedaan door het apparaat te draaien en, indien mogelijk, de batterij gedurende 15 seconden te verwijderen. Schakel vervolgens het apparaat in en probeer het opnieuw.

Voor Android-apparaten gaat u naar de Wi-Fi-instellingen van het apparaat en schakelt u slim of automatisch schakelen tussen netwerken uit.

Sommige Android-apparaten hebben een functie om te voorkomen dat het apparaat verbinding maakt met een netwerk zonder internetverbinding. Dit kan voorkomen dat het apparaat verbinding maakt met het installatienetwerk van uw Bose-product. Als u deze functie wilt uitschakelen, gaat u naar de Wi -Fi-instellingen van het apparaat, kiest u Geavanceerd en schakelt u slimme netwerkschakelaar of Automatische netwerkschakelaaruit. (Opmerking: Sommige apparaten verwijzen mogelijk naar deze functie met een andere naam.)

Ga voor Android-apparaten naar Wi-Fi-instellingen en selecteer het draadloze netwerk van Bose.

I als uw apparaat niet automatisch overschakelt naar het interne installatienetwerk van uw Bose-product, gaat u naar de Wi -Fi-instellingen van het apparaat en voert u een dtap uit met de Bose-netwerknaam om er verbinding mee te maken.

Schakel Wi-Fi Assist uit voor iOS-apparaten.

Als uw apparaat niet op het installatienetwerk van uw Bose-product zal worden aangesloten, gaat u naar de apparaatinstellingen , selecteert u Cellular en schakelt u Wi-Fi Assistuit . Tik vervolgens op de naam van het Bose-netwerk om er verbinding mee te maken. (Opmerking: Wi-Fi Assist is beschikbaar op iOS 9 en hoger.)

Controleer of het apparaat met de Bose-app zich in de buurt van je Bose-product.

Houd het apparaat dat u wilt aansluiten dicht bij uw Bose-product om er zeker van te zijn dat het zich binnen het bereik van het Wi-Fi-netwerk bevindt dat door uw product wordt uitgezonden

Als je geen verbinding kunt maken met Wi-Fi via de Bose-app, probeer dan een andere verbindingsmethode.

Als uw product niet met de enormal setu pmethod in de Bose-app op uw netwerk kan worden aangesloten, probeer dan een andere methode. Zie verbinding maken met een Wi-Fi-netwerkvoor meer informatie.

Probeer een ander apparaat of een andere computer.

Download en installeer de Bose-app, indien beschikbaar, op een andere computer of een ander mobiel apparaat om te bepalen of het probleem te maken heeft met de firs tdevice of de instellingen ervan.

Schakel de Wi-Fi-functionaliteit van uw product in en uit.

Het uitschakelen en weer inschakelen van de Wi-Fi-functie van uw product kan verbindingsproblemen oplossen. Zie Wi-Fi voor uw product in- of uitschakelenvoor meer informatie.

Herstel de fabrieksinstellingen van het systeem en start het instelproces opnieuw.

Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.