Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Bose Smart Speaker 500

Verkocht vanaf 2018 tot nu

NIET JOUW PRODUCT?
Help ons de beste ondersteuning te bieden door hieronder je product te registreren
Select your product
Product image
ONDERSTEUNINGSOPTIES VOOR
Loading
ZOEKEN
Typ een zoekterm in het bovenstaande veld.
Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Product werkt niet meer na het bijwerken

Als uw product niet meer reageert of niet meer naar verwachting kan worden gebruikt nadat een update is geïnstalleerd, probeert u het volgende:

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Herstel de fabrieksinstellingen van het systeem en start het instelproces opnieuw.

Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Probeer de update opnieuw te installeren.

Als een update niet is voltooid, probeert u de update opnieuw te installeren. Zie de software of firmware van uw product bijwerkenvoor meer informatie.

Probeer de luidspreker in de herstelmodus te zetten.

Als de luidspreker tijdens of na een update niet meer reageert, kan de luidspreker in een herstelmodus worden gezet om het probleem op te lossen. Zie de herstelmodusgebruiken voor instructies.

Probeer de update handmatig te installeren.

Zie de software of firmware van uw product bijwerkenvoor meer informatie. De methode met behulp van een computer en USB-kabel is het snelst, maar de methoden voor Direct IP en het ingebouwde installatienetwerk kunnen ook worden gebruikt.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.